Bbilgilii Kızlar buralı olmadığım için tanıdığım pek yok önerebilecek. Şimdiye kadar gittiğimiz doktoru değiştirmek istiyorum enerjimiz tutmadı diyeyim. Var mı önerebileceğiniz doktor. Hastane olursa daha iyi olur. Bebeğim 4 aylık olcak yakında.
Bfgm Bbilgilii Sakarya Beyhekim hastanesi Nilüfer Çelik .. kızım 20 aylık doğumundan beri nilüfer hanıma götürüyoruz çok memnunuz
Anesanne Bbilgilii Sakarya beyhekim hastanesinde Nilüfer Çelik’e gidiyoruz doğduğundan beri. Önceden medardaydı sonra beyhekime geçti. Çok ilgili tatlı biri. Her zaman whatsaptan ulaşabiliyoruz sorularıma dönüş yapar
Alyaaselim Bbilgilii düzcedeyim bende. Rıfat hoca iyi ama yıldızınız barışmamış. Devlet hastanesinde abdullah akçil var ondan da memnunum 2sine de gidiyorum
Mavikelebek54 Sakarya adatıp hastanesi uzman doktor Erbil sak aşırı iyi ve ilgili bı doktor çok da guleryuzlu tavsiye ederim
Bbilgilii Anesanne kendisi mi asistanı mı dönüş yapıyor peki. Genelde asistanlar biraz ilgisiz cevap verebiliyorlar sorulara.
Actombo Çağsu da Rıfat Öztürk var. O da baya meşhur doktor. Ben papaz oldum kendisi ile ama iyi bir doktor.
Kylmz Bbilgilii ayy bende cumayerindeyim 🤗 rıfat beye gidiyorum genelde baya memnunum gezmediğim cocuk doktoru kalmamıstı ve sonunda tedavisini onda bulmustum