Deletedmom_32 Kızlar bebeğim 4 aylık en başta biberon almıştı ama eme eme unuttu şimdi size sorum şu dışarı çıktığımda emzirme yeri olmuyor her yerde mochi göğüs pompası alıp biberonla beslemek istiyorum ev dışında sizce alır mı bebeğim ?
Nisakus25 Deletedmom_32 benim bebeğim almıyor maalesef ilk doğduğunda almıştı sütüm gelene kadar takviye verdik şimdi sütüm azaldı asla tutmuyor zorlayıncada kusuyor 2 ay 5 günlüğüz avent biberonla denedim lansinoh çok öneriyorlar bide onu deneyeceğim
Elika00 Deletedmom_32 eğer sadece emzirme yeri olmuyor diye biberon vermek istiyorsan verme canım. Bul bi sandalye ört üstüne emzirme örtünü emzir heryerde. Ben kafede parkta heryerde örtüp emziriyorum valla. İnan kimse de bakmıyor. Bundan doğal hiçbirşey yok. Bakan andavallar illa çıkar ama o da kendi pislikleri yapacak birşey yok. Zaten bir yerin görünmüyor evde pratik yap alışıyorsun. Ben ilk utandım spnra dedim ben niye utanıyorum bu kadar doğal ne olabilir ? Unutma her erkeği de bir kadın doğuruyor. Saygı duymak zorundalar . Sinirlendim ya kız sabah sabah 😂