Gececekbugunler Cemre50 acil 2 uykuya düşürün derim. Ben 2 uykuya düşmeden öncede aynen öyle sabah çok erken kalkıyordu
Yasem12 Gececekbugunler kızımda 4 aylık uyku uyanıklık sürelerine dikkat etsemde gene uykuya götürünce direniyor ağlıyor agladiginda ne yapmalıyım kucağıma alıyorum hafif pat pat yapıyorum sakinliyo besige birakinca aynı Her seferinde farklı bir şekilde uyuyo ağlatmaya kıyamıyorum uyutmasam tekrar huzursuz olcak uyutmaya çalışsam gene huzursuz 🥺
Gececekbugunler Yasem12 4. Ay atak ayı ama hem uyku gerilemesi hem atak şu an bu kadar huzursuz olması çok normal. Kucağınıza alıp sakinleştirmek en güzeli
Burculicee Yagmurtekin bebeğiniz kaç aylık atağı olabilir belki benim oğlumda 6 6:30 gbi güne başlıyor şuan 13 aylık akaşm uyku saati iyi erken yatıyor doktorumuza göre normal uyku düzenindeyiz büyüyoruz 🤗
Deletedmom_32 Cennt gece 12 çok geç büyüme hormonları 8/9 arası salgılanıyor yani bebeğin o saatte uyuyor olması gerek
Cennt Deletedmom_32 bazeno saat aralıklarında 1 saat ya da yarım saat uyuyor tekrar uyanıyor elimden geldiğince erken uyutuyor öncesnde 1 buçuk ay gece 5 lete kadr uyanıktı
gossipannee Yagmurtekin bebeğiniz gündüz uykusunda tek uykuya geçmek istiyo olabilir kaç saat uyuyor gündüzleri
Yagmurtekin gossipannee ilk uyksuunu 11 de yapıyor, 11 buçuğu buluyor dalması, 12 buçuk bazen 13:30 gibi kalkıyor, ikinci uykusunu da 3 4 gibi yapıyor onda da Mak. 1 saat uyuyor
Dogadan26 Yagmurtekin galiba doktordan doktora da değişiyor. Ben de onun dediği gibi yaptım gece yine uyumadı zırt pırt uyandı galiba her bebek farklı. Doktor ortalama seviyeye konuşuyor
Yagmurtekin Rainnnn 9 9 buçuk ama o saatte yatmasa da mesela dünden önceki gün İstanbuldan evime döndüm ve 12 gibi evdeydim, o saatte uyudu ona rağmen sabah 5 buçukta uyandı
Rainnnn Yagmurtekin biraz alışıklık olmuş galiba yeğenimde öyleydi 10 aylıkken uzattı kendiliğinden şuan 8:30 da kalkıyor
Burculicee Yagmurtekin bizde nazara geldik iyimi bugün 5:30 da uyandı diş çıkarıyor zor dönrmler Allah yardımcımız olsun
Semrasvs Yagmurtekin aynı biz kucagima alıyor biraz oyaliyorum yatakta emziriyorum sonra TV bakmaya gidiyoruz 10 gibi uyuyo uyanınca kahvaltı yapıyoruz
Yagmurtekin Semrasvs bizimki onu bulmuyor, mama yediriyorum, 1 2 saat duruyor 7 8 gibi uyuyor 9da kalkıyor