ceybug Arkadaşlar merhaba 3 aylik bebegim gece uyanmıyor ben uyandiriyorum doktor uyandırma dedi ama kiyamiyorum ac kalmasına ne yapmaliyim
Busraaa333 ceybug zaten 3 aylık ben olsam uyandırmam doktorum özellikle ilk 3-4 aya kadar uyandır demişti hep uyandırdım yine olsa yine uyandırırım Doğru ılan bence bu ama benimki alıştı 8,5 aylık yeni yeni normale dönüyor. O da normal sayılırsa sürekli ık mık😀 bence uyandırma düzene girsin
ceybug Busraaa333 gündüzleri 1 saatte 1.5 saatte bi emmek istiyor geceleri uyku tatlı geliyor sanırım 😁ama kiyamiyorum ac kaldığı icin
Busraaa333 ceybug ya ne güzel benimki de 8 aylık normalde 2 saatte bir uyanıyordu mama için ama ilk kez 6 saat oldu neredeyse uyanmadı çok korkuyorum sizce ne yapmam lazım. İlk kez 😞
ceybug Busraaa333 geçen gün b3mimki de 6 saat civarı uyudu doktor uyandirmasaydin kendi uyanırdı zaten dedi
Bbannesi Benimki 2 ay 12 günlük, gündüz ancak yarım saat uyuyor ama gece bazen 5 saat bazen 6 saat uyuduğu oluyor, uyandırmıyoum, bunun harcinde toplam 8 saat uyuyor 2 defa emzirmeye kalkıyoruz