metehan2 Saat 7-8 gibi uykuya geçiyor. Ben uyandırıyorum 3 saatte bir emzirmek için. Ama emerken uyanıyor ve 2 saat uyutmaya çalışıyorum. Uykusunun açılmaması için ne yapabilirim🤦🏻♀️
Elissaaaaaa metehan2 sarılığı falan yoksa 40 ı da çıkmıs bi doktoruna danış kaldırman gerekir mi diye ben doğdugundan beri kaldırmadım iki aylıkkrn bes saat uyuduğu da oldu
Milaninannesi metehan2 20 günlükten sonra doktorum geceleri uyandırmamamı söylemişti. Acıkınca zaten uyanıyorlar, şimdi 7 aylık gece emmek için gözünü bile açmıyor diyebilirim. Uykuda emip devam ediyor
ZGD metehan2 bebeğiniz acıkınca uyanır muhtemelen emzirirken de geri uyur. Siz uyandırdığınız için uyku döngüsünü bozuyor olabilirsiniz.
metehan2 mraslan 43 gunluk. 10 gun oncesine kadar emzirip koyuyordum uyanmiyordu. Simdi uyanip guluyor bana😄
metehan2 Elissaaaaaa 37 günde 900 gr aldı. Normal diyor herkes ama bana az geldiği için uyandırıyorum. Yarın doktora soracağım
Elissaaaaaa metehan2 onu denem yanılma yapacaksın canım çocuk bu😎benim kızım mesela ıyanıyır mama yiyor daha yerken geri uyuyor
ZGD metehan2 bebeğiniz acıkınca uyanır muhtemelen emzirirken de geri uyur. Siz uyandırdığınız için uyku döngüsünü bozuyor olabilirsiniz.