Hayırlı geceler kızlar. Az önce yatıyorduk ışıklar kapalıydı kedimi yatağına koymaya salona gittim önümden kocaman kara böcek geçti ortada yürüyordu resmen görünce şok oldum okadar büyüktü ki abartmıyorum kocamandı ilk defa evde gördüm ondan ve benim alerjim var sinek vs bile olsa cok kötü oluyorum kaşınmaktan içimin kötü olmasından duramıyorum psikolojim bozuluyor. Eşimi kaldırdım yakaladı öldürdü camdan attı ama öldürünce yavru bıraktıklarını okudum doğru mu evi illa ilaçlamak mı lazım şimdi başka var mıdır böylr 1 tane görüp sonra devamını gören oldu mu evi sürekli çamaşır suyu ile silerim üstüne temiz Sirke ile geçerim daha yeni sildim temizledim illa görürdüm büyük ihtimal bugün girdi eve nerden geldi bilmiyorum önereceğiniz ne varsa önerin lütfen uyuyamıyorum wc bile gidemiyorum. Ya birkaç gündür bizimleyse üstümüzde gezdiyse bebeğimin yanında vs düşünmekten çıldırıcam resmen. Abartılı bir şekilde dayanamıyorum böceklere ama bundan bir ayrı daha fazla korkuyorum. Şimdi nereleri temizlemem lazım nerden gelir vs hiçbir bilgim yok 😔 herşeyi heryeri baştan aşağı temizleyesim var ama karşıma çıkar diye korkuyorum. Banyo lavoba gideri vs oralardan gelir diyorlar oralar tam hangi kısım oluyor zaten kapalı değil mi ki oralar. Bunlar suda ölmüyor mu offf sinirlerim bozuldu. 🤦🏼♀️🥺🥹