Melek_Eymenim Kizlar bnm başım bi tutumu Allah kimseye gostermesn cok zor geciyo 3 gün suruyo sanki gözlerim yerinden çıkacakmış gbi bebek olunca daha zor oluyo parol fayda etmiyo sz napyiyosnz nasl atlatiyosunz
Deletedmom277 Melek_Eymenim Nurse harveys head stick sürüyorum alnıma şakaklarıma boynuma . 5 dakika içerisinde çok rahatlatıyor. Bitkisel. Hamileliğimde de kullanıyordum
17062019 Melek_Eymenim valla benim de oyle.tuttu mu 3-4gun perisan oluyorum.cocuklarimla ilgilenemiyorum.doktorla konuştum.parol fayda etmiyor dedim.novalgin tablet bana iyi geliyor.migren tuttu mu sutumu sagdiktan sonra iciyorum.3 saat emzirmiyorum sagdığım sütü veriyor eşim. 3 saat sonunda geçmiş oluyor.tekrar sutumu sagip dokuyorum.oyle emziriyorum. Yapcak bise yok. Ben iyi olmalıyım ki onlara iyi bakayım oyuzden öyle yapiyorum
Radikall_Anne Melek_Eymenim Evinde karabiber varsa birde limon kolanyası 3 pamuğa karabiberi koy sonra kolonyayı dök bunları şakaklarına koy ve dinlen
Ahsenimltm Melek_Eymenim migrem kusmadan rahatlamiyorum malesef bazen aglaya aglaya yuruyorum agridan inan parol biraz etkiliyor beni artik normalde atak ilacim anca keserdi ama yaklasik 1 yildan fazladie pek icmedigimden agriyi hissedip icince parol fayda ediyor biraz
GamzeArn Aynı bende aynı saatlerde ve 1 ayın ıcınde 20 gun agrıdıgını bılıyorum. Mıgren hapları bıle etkı etmedı. Sımdı kehrıbar kolye aldım kendıme sankı bıraz fayda ettı gıbı. Onu tavsıye ederım.
GamzeArn Melek_Eymenim bebekler icin varya kolye kehrıbar kolye. Dıs ıcın kullanılıyor bebeklerde. Yetıskınler ıcın olanını kendıme aldım bas agrısı vs ıyı geldıgını okumustum. Denedım hıc ınanarak takmadım ama gercekten etkısı oldu. Ben ınternetten aldım. Sızde ınternetten yada bu kolyelerı satan bır yerden alabılırsınız.
Ayazligunlerim Nane yagi boynuna falan sur bide bingildak yerine buz o iyi geliyor bana bide saclarin islak durma hep kurut
Gzmgzm Melek_Eymenim gunde 4.e kdr doktor.parol icebilirsiniz dedi. Ben agrilarima gore soyle bir yol izliyorum. eger gunese veya sicaga cok maruz kaldiysam genelde ensemin ust.kismi agriyor ve o zaman soguk press yapmam lazim buz ile.falan ama halsizlik uykusuzluk aclik gibi belirtilerden kaynakli migrenim basladiysa genelde sakaklarim ve basimin on taraflari agriyor o zamanda sicak press yapmam lazim genelde sicak dusa giriyprum.
OlgaArslan Melek_Eymenim bunun için hiç doktora gittiniz mi ? Benimde migrenim var hamilelikte çok çektim her gün hastanedeydim 2 serum parol verirlerdi. Doğumdan sonra iyice çoğalmıştı artık dayanamayacak haldeydi doktora gittim ve bana bi ilaç yazdı emzirirken de içilen bi ilaçtı çünkü emziriyodum. Geçmiş olsun doktora görünmekte fayda var