pamukseker_ Kızlar bir yardım edin yaa lütfen napcam cici bebe bile denedim hiç bir şey fayda etmiyor bana 🙄😒 kan verdim bu gün yarın çıkacak inşallah vitamin filan alırım 😔 her gören çok zayıfsın demesinden bıktım ya
NezB38 pamukseker_ kac kilosunun bende zayıfım kilo almak istiyorum emziriyorum 😏😔 doğumdan sonra iyce gitti 50 idim 47 olmuşum 😭
Bugsbunny1 pamukseker_ kaç kilosunuz merak ettim 😂 İnşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz benim bı fikrim yok
tugceo92 pamukseker_ ayni sorundan muzdaribim. 48 kg iken bile takmiyordum ama suan 46.5 falanım yuzden de zayif duruyorum iyice canım sıkılıyor. Yemem falan da iyi ama yok arkadas almiyorum alamiyorum 50 bile olsam ne guzel ama yok hayal yani
AyazisMom pamukseker_ Mutfagın önünden geçsem kilo alıyorum bende çok işe yarıyor sende deneyebilirsin 😂😂😂😂
ebz09 pamukseker_ biz ziyiflimiyi cilisiyiriz sin kili ilmik istiyirim diyisin😂 ci üyelere selam Bende almaya calisanlardanim Yetti canıma artık saldım çayıra mevlam kayıra Birde şeye dikkat et ya parazit ya da kıl kurdu veya tiroid givi seylerde kilo aldirmiyormus o bende varmi sanmam ama öyle işte:((
Cicismoms pamukseker_ ayni durum bende de var 63 ile dogum yaptım suvan 43 kiloyum inan ki cok rahatsiz edici
Caglarass pamukseker_ Olmayınca olmuyo malesef ya yemediğim şey kalmadı çocukluğumdan beri 🤮 Hamileyken 60′ı zor gördüm 🙈
minnos004 pamukseker_ o zaman bizim gelinin bacısı gece oldu mu bir tam makarna yapar yerdi şuan duba gibi olmuş
Caglarass pamukseker_ Yaa inanır mısın bende 😂 İlk 50yi görünce ağlıycaktım. İkinciyi doğurdum, gören nerden çıkardın çocukları diyo 🙈😂