hayal_perest Kızlar cuma günü yemeğe halamlar ve dayımlar gelecekler. Tahmini 12 kişi falan olucaz. Yemek menüsü ve tatlı istiyorum. Fikri olan varsa yazabilir mi??
Emir_mom hayal_perest Ezogelin çorbası,Karnıyarık,pilav,havuç tarator,peynirli gül böreği,Kıbrıs tatlısı yada trileçe yapabilirsiniz :)
Prensannesi01 hayal_perest mercimek çorbası, besamel soslu firin tavuk patates,pirinc pilavi, cacık ya da mevsim salata, şekerpare 😊 benim favori yemegimdir
ikiprensesannesi_06 hayal_perest yayla corbasi. Firinda tavuk pilav etli bezelye yemegi (ortaya salata fellah kofte halep manti borek olabilir ) (tatli da revani seker pare islak kek kedi dili pasta olabilir )
Mrsbayan hayal_perest Nohutlu pilav Tavuk şiş, yada fırında patates köfte, veya güveç 🤷♀️ Yeşil fasulye Salata cacık Şekerpare
hayal_perest Emir_mom bende karışık patates yemeği pilav şeklinde düşünmüştüm de patates yemeğide olur mu ki
Ssssraa Fırın köfte ya da tavuk şiş Mısırlı pilav Mercimek çorbası Ortaya bi börek (harika tarif var atabilirim) Sarma/tarator/halep/mantı/ fellah köfte Gelin pastası/şekerpare/yaş pasta yapabilirsiniz
hayal_perest ikiprensesannesi_06 yayla çorba yerine şehriye çorbası da yapabilirim. Bizim evin en sevilen çorbası o😊👌🏼😇