Ayiss Kızlar 1 yaş 17 günlük bebeğim var ufacık bir ağlamada bile nefes kesiliyor dudakları morarıyor suratına üflüyorum anca kendine geliyor daha önce böyle birşey yasayan var mı neden olabilir
Zeyn07 Ayiss bence doktorunuza sorun derim en açıklayıcı bilgiyi o verir size Bir yaştan sonra morarma bilmiyorum normal mi bizim doktorumuz her muayeneye gittigimizde ağlayınca morariyor mu filan diye soruyor hayır morar miyor diyorum demekki önemli bir durum ki soruyor doktor
annediyebiri Ayiss benim bebeğim 9.5 aylık çok canı yandığında böyle tıkandı bir kere üfledim yüZüne. Normal ağladığında olmuyor ama
Ayaz2016Alya2022 Benim oglum bebekken öyleydi kolikti elimde hep nefessiz kalırdı mosmor olurdu yurt dışında yaşıyorum hemen camı açıp önüne götürüyordum iki yasa kadar morarma olurdu ama görümcem dedı kansızlıktanda olurmus bızım doktor hep normal diyor du
Ayiss Ayaz2016Alya2022 internetten okudugum da da demir eksikliği vb seylerden dolayı olabiliyormuş sakin olun diyorlarda böyle bir şeyde malesef imkansız cok korkuyorum
Ayaz2016Alya2022 Doktorunuza sorun ama korkuyor insan o an panik oluyor insan suan oglum 5 buçuk yasında korkmayın geçer ama
Ayiss Zeyn07 yarın muayenemiz var soracağım ama daha önce tecrübe eden var mı diye sormak istedim yinede