Buket_kagan_dadas Kızlar arkadaşımın dişi aşırı acıyor ve emizdiriyor bebegi tam 5 aylık ve dişini cektiricekde sormak istedigim su emizdiren anneler diş cektire bilirmi
Lulemom Buket_kagan_dadas emizdirmeye güldüm 🙊 dişi çektirebilir. Anesteziden 2 saat sonra da emzirebilir. Sağıp dökmesine falan gerek yok. Doktora emzirdiğini belirtsin bişe olmaz
boncukannesi123 Buket_kagan_dadas canım ben çektirdim 7 aylık filandı oğlum uyuşturdular tabi ki emzirdimde hamdolsun hiç birşey olmadı hatta doktorum 6 aydan sonra anestezi etkilemez bebeği demişti
Ekim-4 Buket_kagan_dadas dişe yapılan anestezi bebekleri etkilemez ben hem cektirdim hem implant yaptırdım. Çocuk doktoruda diş doktoruda sıkıntı olmaz demişti olmadıda.
Muazselami Merhabalar Çektirebilir dayanırsa anestezi yapmadan yapıyorlar dayanamazsa anestezi uyguluyorlar eve gelince göğüslerini bi kere sağıp boşaltması lazım
Muazselami Buket_kagan_dadas evet bi kere sağıp boşaltması yeterli o sütü döker sonra emzirebilir kendimde yaptırdım arkadaşımda dolgu kaplama yaptırdı aynı şeyi yaptık
Saziyersin Buket_kagan_dadas evet ben çektirdim 8 saat emzirmeye dedi ama oglum 9 aylikti ek.gida alıyoruz sahip bir tür döktüm sutumu 8 saat sonunda