Veragillerden Merhaba, İkea Antilop mama sandalyesine benzeyen, muadilini olan mama sandalyeleri önerileriniz var mı? Teşekkürler. 🌿
Lezginka Veragillerden e bebekte babyplus marka 149 liraya bi sandalye vardı 2 ay önce. Antilopun aynısı hatta daha dayanıklısı diyebilirim 25 kga kadar taşıyor görünümü de çok iyi. Bende chicco polly 2 start var bir de bu. Bundan daha memnunum
Veragillerden Ayseguler1479 Biliyorum, üste çıksın diye yazıyorum. Herkes gibi. :) Malum görünmüyor postlar arasında.
bombacimulayim Veragillerden ben antilop kullanıyorum .valla muadil diyebilir miyim bilmem ama şehir dışına çıkmıştık ve gittiğimiz yerde mama sandalyesine ihtiyaç duyduk. E bebekten 149 TL ye bir tane aldık dümdüz beyaz birşey. İşimi baya bir görmüştü aynı antilop gibiydi kurması sökmesi tıpatıp ona benziyordu. Ben kısa süre kullandım onu .Uzun vadede nasıl olur bilemiyorum
Veragillerden bombacimulayim Aynısını geçen gün yine gördük eşimle E Bebek’te. Sanırım aynısından bahsediyoruz, ayakları vs. çok benziyordu Antilop’a
bombacimulayim Veragillerden muhtemelen odur . Bi beyaz rengi vardı bir de krem rengi. Antiloptan farklı olarak önünde kitap koyma yeri vardı
Veragillerden bombacimulayim Aaa evet ondan bahsediyorum ben de, eşim alalım dedi ama bilemedim pek, şu an kullanıyor musunuz nasıl
bombacimulayim Veragillerden şu an kullanmıyoruz . Dedesinin evine gittiğimizde kullanmıştık 1 ay kadar ama sıkıntısızdı. Bence alınabilir
Veragillerden Lezginka Sanırım aynısından bahsediyoruz, baby plus star mama sandalyesi sanırıııım değil mi? Bunu kullanıyorsunuz doğru mu anladım
Meva553 Lezginka merhaba daha ek gıdaya geçmedik siz yazınca merak edip baktım. Minderle beraber mi kullanıyorsunuz mindersiz mi
Ikizannesiiiii__ Bizde iki tur var biri o biri de herkeste olan e bebek modeli ama ikea da çocuklar rahatsız ayakta destek olmadığı için hem doktorlar ’da önermiyor ayağı boşa çıkmamalı yemeğe konsantre olamaz diye ve iki türü de kullanan biri olarak kesinlikle haklılar
Veragillerden Ikizannesiiiii__ Ben ayak için aparat alacağım şu takılanlardan, öyle düşündüm, satılıyor ayrı olarak çünkü, ayaklarının sallanmaması gerekiyor evet