Tugbalina İyi aksamlar kızım 15 aylık ve bugün farklıyım azı dişini çıkaramamış ve o diş şişmiş kan toplamış napacam bilmiyorum başına böyle bi şey gelen var mı
Sevgice2 Tugbalina benim oglumunda oyle olmustu once kizardi su topladi sonra modardi orasi kocaman oldu 2 ay sonra da disi patladi
GezginPaNDa Tugbalina normal benim oğlumun bütün azı dişleri şişti ve morardı yaklaşık bir ay böyle kaldılar sonra patladı sonra diğer dişi morarardı 1 ay sürdü sonra o patladı böyle böyle sırayla çıktılar
NevannAnnesi Tugbalina bir resim atabilirmisin bizim de başımıza gelirse korkmayalım bebeğim 7 buçuk aylık dışımız çıkmadı
Tugbalina Sevgice2 doktora falan götürdünüz mu internette araştırdım da diş doktoru küçük bi çizik atıyormuş
Sevgice2 Tugbalina yok doktor tanidigimiz vardi resmini gonderdim dis jelini soguk sekilde uygula fazla oynama dedi agladikca soguk dis jeli surdum bende
Tugbalina GezginPaNDa anladım peki gözüne falan vurur mu acaba alakasız olacak ama gözü de bi haftadır kan topluyorda
Tugbalina NevannAnnesi keşke çekebilsem ağzını açmıyor ki bugün ağladı da öyle gördüm çok kör bir noktada