Elisa34 duyguronita62 3 aya kadar bizimde uyku düzenimiz yoktu son Bi aydır maşallah aksam 9 da uyuyo alıştırdım emziriyorum yatırıyorum
Babybloom duyguronita62 bana çekmişler erken uyumayı severler bebekliklerinden beri. Hatta kızımı akşam geç uyutmak için çabalıyorum yoksa 7de babası işten gelmeden uyumak istiyordu. Şimdi biri 5buçuk biri 2 yaşında, akşam 8buçukta yatırıyorum 9da uyumuş oluyorlar
Rabiakuss İlk üç ay uyku düzenimiz bizim de yoktu gazdan dolayı, şuan 6,5 aylık akşam 8-8.30 arası uyur sabah 7 de kalkar 😇
Edalikuzusu duyguronita62 8 olunca bayılıyor 11 ay 20 günlük. İki aylıkken 18.30 19.00 Gibi akşam uykusuna geçerdi.8. ay ve 10.ayda uyku gerilemeleri oldu 10 11 gibi yatıyordu ama sonra düzeldi şu an 8 deyince tutamıyoruz bayılıyo ama sabah çok erken kalkıyor 6.5 7 gibi
DemetF duyguronita62 2 bucuk ayllikken ole 11 12 gibi uyuyordu simdi 4 ay 21 gunluk 8 8 bucuk gibi uyuyor 🧿
Lulemom duyguronita62 4 aya kadar bi düzen olmuyo bence. Kafasına göre uyuyordu. 5. Aydan itibaren akşam 7 de uyudu sabah 7 de uyandı. Şuan 9 aylık akşam 8 de uyuyor sabah 7 de uyanıyor
Senemasilberen duyguronita62 2,5 yaşında ve 1,5 yaşlarında çocuklarım ve 21:30 en geç 22′de uyumuş oluyorlar…sizin bebeğiniz kadarlarken 7′de akşam uykusuna yatırıyordum
Elif1010 duyguronita62 Tam o aylarda bebeğime bir uyku rutini oluşturdum bebekler düzeni sever 6 aya kadar akşam 7 6 aydan sonra 8 8.30 1 yaştan sonra 9 9.30 hergün örnek 6.30 da yatacağı odaya geçin loş bir ışıkta masaj duş kitap okuma işlemini yapıp yatağına yatırın 10 gün falan sürüyor bazen ama şuan 20 aylık inanın çok rahat oluyor
iremovic duyguronita62 bizim de tam iki buçuk aylık önceleri akşam 8 de gece uykusuna başlıyordu sorunsuz ama son 10 gündür sürekli gaz sancıları ve reflü yüzünden 11den önce yatmıyor. İlk uykusunda yatağında yatıyor gece emmek için uyandığında yatağına yatırırsak uyanıyor kucağımızda uyuyor bütün gece. Gece en az 3 defa uyanıp emiyor. Sizin nasıl durumunuz kaç kez uyanıyor ve yatağında uyuyor mu? Sorun bizde mi anlamıyorum kucağa alışmaz dediler dediler çocuk gece mıkır mıkır hep o da gazdan mı bilemiyorum tabi 😔
Hilalderin duyguronita62 ilk 2 ay gece 2 de uyuyordu.3. Ay 12 de uyumaya basladi.Dimdi 4 ay 4 gunluguz 10 gibi uyuyor
circirbocegi duyguronita62 benımkıde 2 ay 8 gunluk 8 8 bucukda yatar bu saatlerde bi mızırdanır emer tamam
Sibel3455 duyguronita62 benimde 2buçuk aylık bebeğim var 11den önce uyumaz, gece 3te uyanır, emer tekrar 7ye kadar uyur