SeninAnnenBirMelektiYavrm Selamlar. Yaşadığımız bölgeye bu sene doğal gaz gelecek kombi taktırıcaz. Sizler ne kullanıyorsunuz hangisi iyidir alırken nelere dikkat etmeliyiz? Hangi markayı tavsiye edersiniz
Lulemom SeninAnnenBirMelektiYavrm vailant kullanıyoruz. Memnunum bi sorun yaşamadık. Bence az da yakıyor. Çünkü annemlerde demir döküm var komşusunda da vailant var. Aynı derecede yakıyolar. Komşusuna daha az fatura geliyo.
aylizinannesiii SeninAnnenBirMelektiYavrm warmhaus harici bütün kombiler iyi gibi bence rezil etti iki kış boyunca hep arızalandı gelip yaptılar yine isitmadi hiç yaklaşmayın
SeninAnnenBirMelektiYavrm Lulemom vailant önerdiler evet. Hiç bir bilgim yok kombiler hakkinda. Daikin de iyi diyorlar bakalım
SeninAnnenBirMelektiYavrm Deletedmom62626 az mı yakıyor iyi olmasının sebebi nedir. Hiç bilgim yok kombiler hakkinda da 🙏
Deletedmom62626 SeninAnnenBirMelektiYavrm kalite olarak iyi çok akıllı anneme baya az geliyor. En fazla 600 700 ben 1500 den aşağı odemiyorum
Seymao Vaillant canim bilinen markadan şasma kesinlikle 3 yil oldu alali az yakiyor, hic sıkıntı yasamadik, servisi herseyi cok iyi. Evin metre karesine uygun olarak satici soyluyor hangi kombinin uygun olacagini.
ikiPrensesAnnesi20 SeninAnnenBirMelektiYavrm şuan bizim.kombinin markasını bilmiyorum ama yoğuşmalı kombi alın cnm o daha tasarufluymus bizimki öyle
Bebegimm1 SeninAnnenBirMelektiYavrm yogusmali daha iyi oluyor birde icerde termometre olanlar da iyi siz evi mesela 23 dereceye sabitliyorsunuz oda sicakliginiz sabit kaliyor derece duserse kombi calisiyor.bizimki buderus marka zamlardan sonra malum fazla geliyor faturalar birde 6 7 senedir kullaniyrz dahaca servis gelmedi kombi için