ebannezm Kızlar nimenrix ve bexsero aşılarında herhangi bi sıralama var mı? Önce nimenrix yaptıracagım da bi doktora sormadım açıkcası bide doktor muayenesi ücreti veremezdim. Kimisi bexsero önce yapılmalı felan yazmış. Bilgisi olan varsa yazabilir mi
Lulemom ebannezm değişiyor. Doktor bize önce bexsero dedi. Dün yaptırdık daha. 12 ayda tek doz nimerix dedi. Ayına göre değişiyormuş.
VERA19 ebannezm Kızım nimenrix oldu,daha sonra bexsero olucak. Doktorumuzla beraber bu şekilde planladık. ebannezm Kimisi bexsero önce yapılmalı Böyle bir durum olsaydı doktorum söylerdi diye düşünüyorum
Dondurmakutusundakisarma Asi takvimi doktor belirliyor bizim 3 5 13 aylarda bexsero nimerix aynı anda oldu iki grup birden toplam 6 aşı son rapel 10gun sonra olcaz bide sağlık ocakları ozel aşıları pek vurmak istemiyo
Tugbakivanc Dondurmakutusundakisarma ikisi aynı anda ilk defa duydum. Sağlık ocağı neden vurmak istemiyor ki onlar için farkeden bir durum değil aslında aşıyı alıp götüren sizsiniz. İşten kaçmış sizin ordakiler böyle duyunca sinirleniyorum alt tarafı iğne vuracak yani 😌
Edaden @“ebannezm”#P20644857 Bizim doktor önce bexsero 15 gün sonra nimenrix şeklinde önerdi 2 gün önce bexsero aşısını olduk 15 gün sonra da diğerini yaptırıcaz kağıda o şekilde yazmıştı eczaneye de sordum aynısını söyledi sağlık ocağında yaptırdık
ebannezm Edaden eczane aşılar hakkında bilgi veremiyoruz dedi. İlk nimenrix almış bulundum. Sizinki ne kadarlık
Lulemom ebannezm işte ayına göre değişiyor. Bence doktora sor. Çünkü nimerix 12 den sonra olmaz gibi bişeler dedi tam hatırlamıyorum. En doğrusunu doktor söyler sana