Nurellllaaa Burnum kaşlarım şakaklarım sızım sızım sızlıyo akıntı yok ama burnum tıkalı sanırım sinüzit buhar denedim viks denedim sarımsak bile soktum burnuma😅 bi kaç gün işe yarıyor ne yapmalıyım öneri istiyorum🙁
TalentedMom Nurellllaaa beni baş ağrılarım mahvetti kbb ye gittim sinğsleirm tıkanmış hep bir de mevsim geçişi tıksndım nefes alamıyorum antibiyotik kullandım biraz daha iyiyim kbby gitmelisiniz evde malesef geçmiyor tedavi şart
benaslindayohum Nurellllaaa tikaliysa doktora gitmen lazim ilac ve antibiyotik veriyor onlarla açılırsın, benim her sabah akiyor tikanma olsa ne hale gelirdim bilemiyorum🙄
aylizinannesiii Nurellllaaa ben her yaz kış çekiyorum hatta kulaklarim patlar gibi tıkanıyor dolgulu basınç oluyor duyamiyorum sinüzit antibiyotikleri içiyorum KBB ye gidip
TalentedMom Nurellllaaa sntiboyik alerji ilacı burun spreyi ve ağrı kesici ameliyat olma. Lazım dedi eğrilik burnumda çok tıaknıyor
asyaninannesi_01 Nurellllaaa canım kekik çayı bire bir ben çok faydasını gördüm kızım daha 1 aylıkken sinüzitim azdı ateşin 40 dereceye kadar çıktı emzirdiğim için ilaç vs vermedi Dr. Kekik çayınin iyi olduğunu öğrendim içtim ve sinüzler boşalmaya başladı kızım 7 aylık olunca tekrar aynı seyleri yaşadım ve tekrar kekik çayı ile iyi oldum denize de gitmiştim tuzlu suda iyi geldi
Liderbey Nurellllaaa antibiyotik kullanmadan geçmez ilaç tedavisiyle kurutmanız lazım sonra da her zaman dikkatli olmanız
TalentedMom Nurellllaaa ben küçükken çatıdan düşmüştüm ondan sonra olmuştu hep tıkanır nefes alamıyorum ama kbbye git sen