Uraskpln Kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük geçen hafta doktor kontrolünde geceleri acıkırsa uyanır uyandırma dedi doktorumuz. Dün akşam 9 da yatırdım sabah 5 te uyandı çok uzun süre değil mi herhangi bir sıkıntı olur mu içim hiç rahat etmedi
smaktroll Uraskpln canım benm bebeğim 40 ından sonra uyandırma dedi ebe bende uyandırmadım hiç sonradan alışkanlık haline getiriyormuş ilk 40 gün önemli bence kaldırma sende biraz dinlen
tuzludakota Uraskpln bende uyandırmıyorum geçen gece akşam 8de uyudu g3ce 2de uyandı benre uyuya kalmışım hem korktum h2m vicdan azabı çektim sonra acıkınca uyanıyor nasıl olsa dedim 😂
graceshelby Uraskpln Evet çoğu doktorr öyle diyor ama ben Rüya öğünü yaptım hep o aylarda uyanmasada mutlaka emzirmistim
Uraskpln smaktroll kilo alımı nasıldı peki gece emzirmeyince yeteri kadar almaz mı acaba diye düşünüyorum
Uraskpln tuzludakota evet insan kötü hissediyor yanlış bir şey yaptım duygusuna kapılıyorsun ama dediğiniz gibi acıksa uyanır herhalde
_ipekk18 Uraskpln Kesinlikle ya Allah’tan gece suykusu dağılmadan emzirip geri yatıyorum sabaha kadar böyle 7.8den sonra civitiyoruz ne uyku ne emmek 🤷♀️ dert ataklardayızzz
Uraskpln _ipekk18 bizde de öyle sabah 6 7 uyandıktan sonra tekrar uyusun diye paralanıyorum ah ah yalnız gece uykuları çok sıkıntılı değil. 4. Ay atağı da çok zorlu diyorlar allah kolaylık versin bizim de yaklaşıyor 🥲
_ipekk18 Uraskpln aminnnn aminnnn cümlemize 🤲 uzun sürüyor diyorlar gezerek yatarak emiyor bazen onu bile istemiyor ağzını şaplatiyor aç ama emmiyor tuhaf delirmemek elde değil bundan sonra da diş problemleri çıkar 😔😁
Uraskpln _ipekk18 her yeni gelen eski sıkıntıyı unutturuyor böyle böyle büyüyorlar çok eşsiz bir duygu ama çokta zor gerçekten ☺️
_ipekk18 Uraskpln kesinlikle öyle bir gülüşü yetiyor 😁🌸 elhamdülillah rabbim başka dert sıkıntı vermesin Şuan gece uykusunda kaç saat oldu uyurken özlüyorum uyanıkken uyusun istiyorum değişik duygu 🤣🤣
Uraskpln _ipekk18 ay gerçekten öyle uyuyunca duramıyorum ben de ne çekeceğimi bilmesem uyandırmak istiyorum 😂
_ipekk18 Uraskpln aynen ya çoğunluk uykuda emziriyorum emmiyor uyanıkken. Gece uykusu daha derin uyanır diye korkuyorum azcik öpüp konuşup yatırıyorum annelik çok güzel bir duygu rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin 😍🥰
cigdemkrkmz Uraskpln benim 2aylık bebeğim 11-12de uyuyup ¾ gibi kalkıyor geçen 5e kadar uyumuş. Ben kaldırmıyorum ağlıyor zaten açlığını biliyor diye
Sema065 Bebeğim 3 ay 8 günlük ben de uyandırmıyorum artık gece düzenli uyuyor acıkınca kendisi uyanıyor büyüdüler artık kafalarına göre takılıyorlar 😂😂😂😂😂