Rabia4747 saat şuan aksam 20:15 sabah 6 da kalkan bebeğim bu saate kadar bes dakika bile gözünü kapatmadi neden böle blmiorum 50 günlük bide kriz gecrcem korkuorum normalmi bu durum kimin bebeği böyle merak ettim inşallah yalniz değilimdir
Fusun_c Rabia4747 aynı benim bebeğim gündüzleri hiç uymuyordu gece de zor uyutuyordum şuan 3.5 aylık gündüzleri uyuyor şükür 🙏 normal yanı sonrası uykuları geliyor zaten kendi uyumak istiyor ☺️
Mehtap038 50 gunlukken gunduzlerı hep uyuyor gecelerı uyumuyordu bı sıkıntısımı var acaba kolık bır bebekmı.sıcak uygulama yapıp battanıyesıne yarım kundak yapıp denedınızmı
Sedaalya Rabia4747 Evet bizde de öyleydi inan ki. 2,5 aylıkken birden kesildi ve düzene girdi çok şükür.
Denizanasi92 Rabia4747 bizim de öyle günlerimiz olmuştu. Gazdan falan olabilir normal canım üzülme korkma sonra değişiyor. Böyle dediklerinde inanmıyordum ama gerçekten değişiyor
Rabia4747 Denizanasi92 yemin ederim bugün görümcem gittim.gezmeye bana zindan etti orayi bir yemek yiyemedim düşün hem aglior hem uyumuor.hem.mızmız ordan aglayarak eve geldim
Fusun_c Rabia4747 bende şaşırıyordum bebek yanı nasıl uykusu olmaz diye 2. aydan itibariyle düzeldi benimki
2cocukannesi__ Rabia4747 4 Ay kullandım 😃 yavaş yavaş bıraktım 7 aylik oldu arada aciyorum susunca uykuya dalınca hemen kapatıyorum maalesef ki sabaha kadar beyaz gürültü ile uyuduk yaocak birsey yok ki
Denizanasi92 Rabia4747 oooo baska eve gittiysen çok çok normal. Bende ilk ev gezmesine gittiğimde öyle yaptı. Hatta bir kaç gün etkisi geçmedi uzun süre bi yere gidemedim. Ama büyüdükçe alışacak merak etme 🙏🏼🥰