Ekimbebesi Kızlar yardım edin Parça pinçik etti göğüslerimi emziremiyorum korkudan Slikon uç işe yaramadı naptıysam olmadı ağlamaktan bağırmaktan bi hal oldum içimden cadı bi çıktı Tutamıyorum kendimi
Faddoli23 Ekimbebesi ısırdığı an suratına ufle bağırma kendini en güvende hissettgi yer senin yanın korkmasın senden üfle suratına her ısırması da zamanla birakacak
ikikoalaanasi Ekimbebesi bagirmakla anlayacak değil. Benim oğlumda ısırıyor kafasını göğsüme hafif bastırıyorum bırakıyor. Bağırsam farklı bir tepki versem yine yapar. Evet aciyor ama bağırmak çare değil aksine daha çok yapar
Shrt03 Ekimbebesi Sana yemin ediyorum ben de sırf araştırmak adına girdim buraya ben de aynı durumdan yakınıyorum kuzum çok canım yanıyor bir çözüm bulmak istiyorum şeffaf meme bası denedim onu da emmıyor alıp atıyor eli ile delircem
Ekimbebesi Faddoli23 o kadar çok canımı yakıyor ki tutamıyorum artık kendimi gerçekten emzirmekten kaçıyorum
Ekimbebesi ikikoalaanasi asla bırakmıyo mememi zorla ağzından çekiyorum ısırınca veya kendisi memeyi ısırıp kafasını geri çekiyor ısırarak üflemeyi ve bastırmayı deniyim. İnşallah işe yarar
Ekimbebesi Shrt03 bende denedim ama oda acıtıyor böyle bi ısırma şekli yok en son eline onu verdim onu ısırıyordu sürekli