kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegim sudocremi acmiw koyu renk koltuguma komple sürmüş sildim ama cikmadi beyaz beyaz kaldi fotodaki gibi nasil cikar acaba ?
Deletedmom0099 kaymakliekmekkadayifi koltuğu önce duru suyla ıslatılmış lifle ıslatın beyaz kalıp sabunu koltuğa baştan başa sürün lifle silin duru suyla tekrar silin beyaz sabunun çıkarmadığı leke yok
Meraklimama kaymakliekmekkadayifi yün lifin varmı bu ceyize konanlardan su ile islat sil olmadı asprin sık o lifle sil benimde çok başıma geldi denenmiş onaylanmış hatta kullandığın lif daha çok makbule geçer 🙏
kaymakliekmekkadayifi Deletedmom0099 tesekkur ederim. Ben cahillik edip once deterjanla sildim umarim beyaz sabun yinede ise yarar
nilesea Çok geçmiş olsun, sudocrem bebeğin tenine yapışıp kalıyor bazen banyo yapınca bile çıkmıyor, zor gibi geldi bana koltuktan çıkması, koltuk yıkamacıya bir sorun isterseniz.
kaymakliekmekkadayifi Meraklimama cok tesekkur ederim su cam sildiğimiz microfiber bezler varya onlarla sildim cikti cok şükür