Kucucukdunyam Arkadaşlar aranizda veya cevrenizde t rahim ameliytati olan var mi ?Varsa 1.bebwgj olduktan dogduktan sonra 2.bebekleri oldu mu ?
birprensannesi0208 Kucucukdunyam ameliyat niye ne için rahatsızlığınız nedir acaba? Ben olmadım ama merak ettim postunuzda üste kalsın 🌸
Mrs_Mert Kucucukdunyam son gittiğim doktor rahim şekil bozukluğu var dedi ama açıklama yapmadı. Haziranda kontrole gideceğim. Konu hakkında bilgim yok ama gören bilen birisi çıkar.
Kucucukdunyam birprensannesi0208 t rahim bozuklugu vardj bende 2 tane 16 haftalik dusuk yaptim sebebi t rahim di.rahim dar oldugu icin bebek buyudukce tutunamiyordu . ameliyat oldum 1 kizim oldu .2. . gebelik olursq acaba tekrar ameliyat veya herhamgi test kontrol gerekirmi diye dysundum spiral takacam doktoruma bunlari soracam burdanda bilgi varda almak istedjm
Kucucukdunyam Mrs_Mert benjm t rahmimt seklindeydi ameliyatla duzeltildi ameliyat oncesi 2 16 dusuk yaptim.smdi spital takacam 2.gebelikte acaba yine ameliyatolmam gerkdir mj diye dusundum .doktotuma soracam burdanda bilgi almak istedim
Mrs_Mert Kucucukdunyam öncelikle geçmiş olsun. Bilmiyorum süreç nasıl olur ama bence ameliyatın amacı zaten düzeltmek yani ikinci bi ameliyata gerek olduğunu sanmıyorum. Yine de doktor bilir tabiki 😊