Prenses_annesi01 Evde sabun paketleme yapanlar var mı aranızda instagram üzerinden yapmak istiyorum ama güvenemiyorum da
birprensannesi0208 Prenses_annesi01 dolandırıcı onlar güvenmeyin herşeyi prosedürlere uygun göstermeyi iyi biliyorlar işin ucunda para almak varsa 😏
Prenses_annesi01 Zelzele bakalım ben bi sayfa buldum olursa size de söylerim bende korkuyorum ama denemeden bilemeyiz insanin ihtiyacı olmasa kalkışmaz böyle ıse de tabi
Prenses_annesi01 Deletedmom_32 ya bi sayfa buldum e devletten vergi levhasına kadar görünüyor bilemedim
Deletedmom_32 Prenses_annesi01 ilk etapta sizden para isteyecekler sonra ürün göndermeyecekler siz bilirsiniz yinede
Prenses_annesi01 Deletedmom_32 evet 350 tl istiyorlar zaten ama e devlet de çıkınca resmi sistem ya bilemedim bende kafam karıştı sorayim dedim
Prenses_annesi01 birprensannesi0208 peki bu işi normalde nasıl yapıyorlar ki yani gerçek resmî evde iş nasıl yapılıyor yaa gerçekten yapmam gerek
birprensannesi0208 Prenses_annesi01 bende uzun süre araştırdım ama eskisi kadar eve iş veren yok varsada benim yaşadığım il ‘ de yok genelde istanbul da avrupa yakasında cok oluyor diye biliyorum siz nerde yaşıyorsunuz