Mrve19 2 Ay 7 günlük kolik bir bebeğim 3 gündür her sabah aynı saatlerde şiddetli ıkınmaya başlıyor 2 saat sonra kendiliğinden bırakıyor ıkınmayı hemen damlasını veriyorum alttan ve üstten gazını hemen çıkarıyor büyük tuvaletini de yapmış oluyor ama yinede ıkınıyor başına gelen var mı?
yagizinannesiiiiiiiiii Mrve19 benim bebeğim de öyle canım kip kırmızı oluyor sürekli ikiniyor bu kolik bebeklerin özelliği mi acaba 🥺
Drysn Mrve19 benimde 50 günlük bebegim oyle,surekli sabahlari ıkınarak aglayarak uyaniyor kakasini yapamiyor 4 5 gun,gecen gece ciglık cigliga acile gittik lavman yaptilar cok fazla kaka ve gazi var dedi doktor :(
Mrve19 yagizinannesiiiiiiiiii valla bilemedim bende canım bu haftaki kolik gününü geçirmemiz rağmen böyle yapıyor zaten günlük banyo ve masajını da sürekli yapıyorum damlalarınıda aksatmıyorum gazını da çıkartıyorum ama devam ediyor bende şaştım kaldım
Mrve19 Drysn nursel Harveys damla ve şurubu birde biogai günde 1 kere 5 damla benim ilk zamnlar aynı sizin gibi oldu sonra bebek hemşiresi arkadaşım bu damlaları önerdi kullanmaya başladığım ilk günden beri çok rahatladık kolik günlerinide daha rahat atlatıyoruz sadece 3 gündür 2 saatlik bu ıkınma sorunumuz var
ceysss Arkadaşlar ıkınıyorsa altını açın ayaklarını kaldırın ve kaka yapması için sesler çıkarın ’kaka kaka ’gibi. Bebekler altını kirletmek istemez buna tuvalet iletişimi diyoruz. Youtube den prima sundari doğal hijyen yöntemi yazıp izleyin lütfen. Bebeğinizin sizinle iletişime ihtiyacı var. Gaz problemi uykusuzluk gibi seyleri çözmenin yanında bezi çok kısa zamanda bırakırsınız.
Mrve19 ceysss ama benim bebeğim zaten kakasını yapabiliyor ıkınırken de hep bakıyorum yapmış oluyor yinede teşekkür ederim deneyeceğim
ceysss Tamamlamamıştır gaz kalmıştır ıkınıyorsa bu anlama gelir. Kakayı yapması için bacaklarının karnına yakın olmalı anüs kası bu şekilde rahatlar ve dışkılanır. Lütfen videoyu izleyin 🙏😊