Benisahtesevme2 Kızlar ben diyet degıl de akşam saat 8 den sonra artık bısey yemek ıstemıyorum Cay yanına abur cubur Mıgdem suzdu dur ekmek peynır domates Kalan yemeklerde atıştırma vb Bu duygularıma engel olmak kcın ne yapabılırım acaba 😂 var mı yöntemi olan
Denizanasi92 Benisahtesevme2 normalde çok azimliyimdir ama emzirirken ben engel olamıyorum varsa önerisi olan bende beklym burda 😂
Peki Benisahtesevme2 çay yerine yeşil çay içebilirsiniz ya da detoks içeceği gün içerisinde de kalan yemek yerine yağsız salata yapabilirsiniz ekmeksiz 😉 hala tam istediğim kiloyu verememiş olan ben spor yapmama rağmen vermekte zorlanıyorum 😐
Benisahtesevme2 Denizanasi92 ya emzırmeyı bahane ettım hep aslında bende öyleydim sımdı emzırıyorum ama oğlum 21 aylık hala o mu benı böyle etkılıylr acaba😂
Denizanasi92 Benisahtesevme2 yok canım ya gerçekten hamilelikteki gibi engel olunamaz bir iştah yapıyor emzirmek. Ama alışmak gerekir işte 🙁🙁
Zeynep1903 Benımde bebegım 3 ay 23 gunluk dıyete gırsem mı dıye dusunuyorum sezeryan gobegım var 🤦🏻♀️
[silindi] Benisahtesevme2 düşünmemek 😬bnde şu çayı sekerli icmeyi yaninda abur cubur yemeyi kestim pazartesiden beri. Sekersizlikden basim agriyo😳ama pazartesiden bu yana 2kilom gitmis. Bunu dusunerek motive oluyorum🥲😁
Benisahtesevme2 [silindi] oha nasıl fark ediyor ben çayı sekersız ıcerım de yanına bı kutu bıskuvı yatmadan da ekmek ıcı yıyorum yaaaa
Sessiz_oyuncu Benisahtesevme2 yulaf ezmesi yiyeblirsin onla meyveli tarifler var hatta. Hem tatlı isteğinide bastırablirsin hmde ekmek gibi tok tutar seni. Bende ona başlıcm bugün 2 paket aldm.
[silindi] Benisahtesevme2 canım neler cekiyo bi bilsen. 😰Ama yememem lazim. Millet ne bicim kilo veriyo benmde 8 kilo vermem lazim
Zeynep1903 Benisahtesevme2 insallah baslıcam tatlı agzına surmeyen ben dogumdan sonra asırı tatlıya düştüm 🤦🏻♀️
Eflin2021 Benisahtesevme2 8 aylık bebeğim var emziriyorum 1 hafta oldu aralıklı oruca başlayalı 3 kilo verdim herkese tavsiye ederim çok etkili bi zayıflama yöntemi☺️