Aselikra Selinto benim de kizim 2 aylik butun gub uyumadi simdi de tam uyudu dedm yatrdm kipirdanmaya basladi
Funda Selinto bizdede aynı durum bugün nerdeyse hiç uyumadı sürekli salladım bıraktığım an uyanıyo sallarkende 10-15 dkka uyuyo uyanıyo gazımı var anlamıyorum niye böyle hala uyutmaya çalışıyorum😞
Meltem1 Benim kızımda çok huzursuz ya uyumasıyla uyanması bir şuanda ayağımda sallıyorum inşallah uyur
Cesmom Selinto benimde oğlum iki aylık ve gündüzleri toplam 2 saat anca uyuyor geceleri de çok zor uyuyor emziği ağzından düştüğü an uyanıyor 🤦🏼♀️
BsrE Benimde kızım 2 aylık ancak hiç uyumuyor ne yapıcamı şaşırmış durumdayım bir bebek sabahtan beri uyumaz mı. Yardımlarınızı rica ediyorum 🙏🏻
Betlll Selinto aynı bizimde xnm gündüz hiç uyumuyo gözünü kapatıyo yarm saat sürmüyo geri uyanıyo sabah 10 da kalkıyo akşam 12 1 anca yatıyo gece uykusu var çok şükür 2 aylık olcaz bizde
2707 Selinto benim kızım 4 günlükken başladı uyumamaya hala daha gündüzleri hiç uyumaz Toplamda 7 saat falan anca uyur
Mrv Benim bebeğimde 2aylıkkengeceleri uyumamaya başladı doktor tavsiyesi ile günde 3-4 bardak kuru dereotu çayı içiyorum sütten bebeğe geçip uyku yaparmış faydası oldu bana tavsiye ederim
bayb1 Selinto 2 aylık bebeklerin hepsi aynı şeyi yapıyo şuna qaliba aynı şeyi yaşıyorum 2 aylık olduk sabahlara kadar oturuyoruz ayakta kucakta çok yoruldum valla 😩😞