Poyrazveanne Hanımlar merhaba aranızda cildiye doktoru ya da yakını olan var mı saç kıran hakkında bir sorum olacak?
NehirVolkan Poyrazveanne eşmim sakalında oldu kuaför kesik attı sonra sarımsak sürdük orda sakal çıkmaya başladı
Kuzeymiram Poyrazveanne benim kuzenim sac kiran olmustu hemde baya bi , aktardan bi karisim yaptirdilar ve sürgulu igneler oluyor ya , ilk once onunla kafasindan gecip sonrada o karisimi surduler simdi saci gür
Poyrazveanne Deletedmom62626 eşimin 7 aydır falan saç kirani var zamanla buyud tabi hem devlete hem özele gittik bı sürü krem sprey yağ kullandık olmadı bittim sabunu ve yağı kullanıyoruz hala çok bı gelişme yok her yolu denemiş oldu k dedim acaba başka ne yapabiliriz
Deletedmom62626 Poyrazveanne canım sadece kremle geçmiyor bu meret ben Hakkari’de çok iyi bir doktora denk geldim sağolsun geçti bendeki deriye küçük iğnelerle ilaç enjekte ediyorlar eğer o ilacın ismini bulursam tekrar eşin gitsin söylediğim ilaçları iğneyi eşin soylesin doktora bakalım.
Poyrazveanne minikprensannesiiiii ya onu da yaptık bı sure hala avuç içim kadar bom boş abinizinki geçti mi suan
minikprensannesiiiii Poyrazveanne İlaçları çok düzenli kullanmadı canım ya losyon gibi bir şey vardı onu bitirdi bıraktı sarımsak sürdü bi kaç defa da ondan sonra düzelmeye başladı
Poyrazveanne minikprensannesiiiii ya peki abinizle iletişime geçme şansımız var mı bizde de bı losyon var doktorun verdiği aslında ama acaba büyüklüğü ne kadardı kaç ay yaşadı ne zaman sonlandı ki bende stres oluyorum onu uzulurken görünce kafayı yicem valla
minikprensannesiiiii Poyrazveanne Canım abim yurt dışında da losyon çok büyük değildi 50 ml falan dı ama bu saç kranı etkileyen bir neden de stres çok takılmayacak abim çok stres ediyordu saçım dökülüyor diye stres ettikçe artma durumu aldı stresi bıraktı ilacı da kullandı düzeldi daha bazen saç dökülen yeri kazıma da yapıyorlar mış
Poyrazveanne NehirVolkan kesik mi nasıl neden yaptı ki sarımsak dışında bişey yapmadınız mı başka kıran olan bölge büyük muydu
NehirVolkan Poyrazveanne ceviz kadardı kesik atıp orayı kanatmış kuaför sarımska hem yaktı hem de yenileme etskisi var başka bir şey yapmadık
Selda03 Poyrazveanne babamın saçında olmuştu o bölgeyi iğneyle hafif çizip sarımsak sürmüşlerdi ve geçmişti. Tabi iğnenin ucunu steril etmeyi unutmayın.
Poyrazveanne minikprensannesiiiii yani doktorun verdiği losyonu kullandı düzenli diyosunuz dimi başka ne yaptı ne sıklıkla yaptı losyonun adı neydi acaba doktor vermişti dimi çok soruyorum kusura bakmayın nolur bizde stres çok bol var bı Co kseyi de denemeye rağmen olmayınca iyilesenleri duyunca çok umut doluyorum
minikprensannesiiiii Poyrazveanne Canım losyonun ismini bilmiyorum baya oldu dediğim gibi sarımsak sürdü stresten uzak durdu 1 kaç ayda topladı baya ama stres etmeyin ettikçe daha artıyor
nazenindefne Geçmiş olsun. Benim eşime de oldu o bölgede deri altına kortizonlu iğne yaptılar iki seans iğnelerden 1-2 hafta sonra tüylenme başladı bir kaç ayda anca eski (hiç olmamış gibi) görüntüsünü aladı
Deletedmom62626 Poyrazveanne buldum canım yazacağım az sonra üzülme lütfen geçecek birşey Allah’ın izni ile çünkü benimki uzun süre devam etti bu doktor bana ilaç oldu sağolsun. Deriye iğne enjekte edilkten kısa süre sonra saç çıkmaya basliyor
Deletedmom62626 Poyrazveanne SINAKORT-A AMPUL ADVANTAN 30 Gr Krem uresal Forte 50 Gr pomad . Dekort ampul. Betasalic merhem