Nebicimanne ASLIHAN0709 benimde ciddi yaralarim vardi bebegimin agzi kanli sutle dolardi gumus kapakla 3 gun icinde hicbiseyim kalmadi imkanin varsa hic dusunme al
aysetunckilicfirat Ben kullanmadım. Yaralarım kanayıp kopuyordu benim de, teyzemin önerisiyle sarı hametan aldım onu lansinoh kremle karıştırdım. Kullanmadan önce sağdım sütümü. 2 gece boyunca her gece bir tarafa sürüp streçle kapattım daha da olmadı.
ASLIHAN0709 Nesrinkrdnz gümüş kapaklar mı yaranız ne derecede idi Nebicimanne Nebicimanne Nebicimanne Nebicimanne yaranız derinmiydi ve hangi siteden aldın cnm Bnm sol göğsüm ortadan ayrılmış durumda kenarları yara Sol göğsüm küçük küçük çatlak
Mrvsnmz Kesinlikle tavsiye ediyorum👌 Ancak doğumdan önce başlanması gerekiyordu ama şimdide kullanmakta fayda vardır diye düşünüyorum
Nebicimanne ASLIHAN0709 silvernurse aldom ben sag gogus ucum kanardan ayrilmak uzereydi 🖖 ve hemen cok hizli iyilesti 40 cikana kadar taktim korkup cikaramamistim cikarinca 1 2 gun cok hafif hassasiyet oluyor ama asla yara olmadi kanamadii , yaralardan dolayi emzirmeyi reddecek kadar kotuydu 😅
Yedaarven ASLIHAN0709 İmkanınız varsa hiç düşünmeden alın, benim göğüs ucum kopmuştu emzirirken kanıyordu. Lansinoh krem ve kalkan kullanıyodum ona rağmen hiç iyileşmedi en son gece dayanamayıp son çare silverette sipariş verdim 3 günde kopan yerin yarası iyileşti.. Diğeri de kopmak üzereydi oda iyileşti.
Gamzeli2206 ASLIHAN0709 benim göğüs ucum ayrılmıştı balmumu ve saf zeytinyağı karıştırıp sürdüm hemen geçirdi bu karışımı öneririm doğal bir karışım sürdükten sonra emzirmeniz gerekirse yıkamanıza gerek yok tutabilsin diye fazlalığını alıyordum
Maribor Ben de doğumdan sonra bir iki ay kullandım hiç yara olmadı sadece ilk bi kaç hafta hassasiyet vardı. Tavsiye ederim