Kızlar merhaba kızım 27 aylık 3 gündür tuvalet eğitimi veriyorum daha doğrusu ben geçen hafta Pazartesi günü başlamıştım geçen hafta ilk gün 2 kere altına yaptı her kalanını klozet adaptörü aldım oturtunca ona yaptı 3 kere de altına kakasını yaptı ikinci gün ilk güne göre biraz daha fazla altına yaptı ama tuvalate de yaptı yine de akşam üzeri uyudu uyandi tuvalete oturttum çişini yaptı çişini yaparken bı anda kakasını da yaptı bı baktım ishal olmuş bende çok sevindim kakasını yaptı diye sonra kaldırdım yatak odasında üstünü giydirirken bı anda yere kaka yaptı tekrar çok fena ishal olmuş kızlar çok ağladı çok korktu kakasını görünce eşim de ishal le baş edemeyiz bezini tak gecinci tekrar açarsın altını dedi bezini taktım bende o gün arka arkaya kaç kere kakasını yaptı sayamadim yani çok fazla kaka yaptı gece de kustu bayağı hasta olmuş.kizim bende bir hafta bekledim ve tekrar eğitime başladım pazartesi günü bugün 3 cu günümüz ama tuvalate oturmak istemiyor artık geçen hafta kendi isteğiyle oturup çiş yapan kızım artık klozete oturmak istemiyor oturunca bağırıyor ağlıyor çok ağlıyor no no diyor baş edemiyoruz kaldırıyoruz ama sorun şu ki klozete yapmıyor çişini ama altına da yapmıyor tutuyor ne yapacam bilmiyor ilk gün hiç klozete yapmadı hep tuttu artık patlayacak dereceye gelince mecbur altına kaçırıyor ama yarım yarım yapıyor altına da bı anda yapmıyor tuvalate oturtunca hayır diyor yapmak istemiyor dün saat 3 de yaptı çişini sonra saat 8 e kadar bidaha çiş yapmadı tuttu cisi var bilmiyorum belli.ediyor elini orasına koyuyor ay ay diyor ama tutuyor bugünde saat 7 de kalktı bir dünya su içti ama sadece 7 den bu saate kadar 3 kere çiş yaptı oda benim zorumla banyoya sokuyorum ayakta yaptırıyorum ne yapaca kızlar bilmiyorum akıl verin nolur niye böyle yapıyor onu da anlamıyorum asla geçen hafta çok iyiydi şimdi tekrar bırakmak da istemiyorum çünkü tutmayı ogrendi 2 saat 3 saat tutabiliyor bide gelince söylese herşey o kadar güzel olacak ki tekrar bez baglasam tutmayı unutur diye korkuyorum