Tazeannee13 Merhaba anneler bebeğim bugün 3 ay 2 günlük ama başını hala tam olarak tutamıyor bu ayki kontrole daha gidemedik sizin bebekleriniz ne zaman tuttu basini
hemsire09 Tazeannee13 3. Ayda artık tutabiliyor olması lazım az da olsa, karın üstü egzersizi yapın sürekli
Aylakiz0-6 Tazeannee13 hiç mi tutamıyor yoksa tutup bir süre sonra yoruluyor mu. Benimki kucağımdayken veya yüzüstü durduğunda tutuyor ama yorulup düşüyor tekrar 2 ay 10 günlük
Veragillerden Yüz üstü egzersizlerini yapmaya çalışın, sevmese bile iki üç dk bile faydası olacaktır, benim kızım sevmiyor yüz üstü, iki üç dk anca tutabiliyorum
Samsai Bu baş tutmadan kasıt bedir benim bebeğim 2 ay iki haftalık başını tutmaya çlışıyor ama sanırım tutamıyor çinkğ sallanıyor kafası. Birden sağa sola çarptırıyor hatta. Yğz üstü bıraktığımda yada ellerinden tutup kaldorır gşbş yaptığım dada kafasını çok zor kaldırıyor nırmal mi? Bşrde elşnde bşrleyler tutup apzına götürüyor mu bebekleriniz
Kuzeyedi Samsai O aylarda kafasının belli saniyeden sonra sallanması normal :) bol bol yüzüstü bırakın kasları güçlensin