1prensannesi12 4ay 27 günlük oğlum var mama ile besleniyor he mama içtikten sonra kusuyor aşırı kusuyor hatta cuma günü kontrolu vr onun için göstercem sizinde oluyor mu acaba
Esralparslan1 1prensannesi12 benimde öyle bende mamayla besliyorum çok kusuyor benimde bilgilendirirmisiniz bende çok endişeleniyorum 😢🥲
YavuzCagan 1prensannesi12 reflüsü olabilir mamayı ilk yarım bi şekilde içirip gazını cıkartın sonra kalanını içirin yardımcı olur hepsini bi anda bitirince oğlumda kusuyordu bu sekilde çözüm bulduk
Busra2013 1prensannesi12 kızım oyleydı 2 aylıkta mamaya basladık aptamıl pro 1 ıcıodu asırı kusuodu ıcıodu kuauodu bıdaha acıkıodu doktora goturdum 50 gr zayıflamıs ve mama yaramamıs mamayı degıstık sımdı aptamıl ar ıcıo kusma yok sadece hafıf hafıf kusuo oda normal kılosuna daha bakmadım ınsallah ıse yaramıstır 2 ay 20 gunluk
denz_almira12 1prensannesi12 benimde bebeğim 4.25 günlük dogudugu günden beri mama içiyor 2-3 aylıkken aşırı kusmasi başladı fışkırarak kusuyor ve yediği tüm mamayi nerdeyse çıkarıyor doktorumuz reflusu olduğunu 1 seneye kadar gecebulecegini söyledi zayiflarsa reflü ilacani vercegini söyledi ama kilo aldığı için yazmadı sanırım dizinde reflünuz var
1prensannesi12 Esralparslan1 kontrolu vr cuma günü bakalım nedicek doktor bey sizede derim olmadı ama nasıl dicem bilmiyorum 🤔
ElmaliTurtamm 1prensannesi12 benimki fazla mama yemiyo gerçi zar zor yiyo bazen anne sütü aliyo ama emdikten hemen sonra çıkartıyor doktor reflu dedi ama bence böyle sürekli kusması normal değil gibi
1prensannesi12 ElmaliTurtamm bizde korkuyoruz vakalım nedicek doktor tartışma olarak paylaşırım sizde görürsünüz