LemanBuglem16 21 aylık çocuğunuzla nasıl aktiviteler yapıyorsunuz acaba 🌸 Hangi kelimeleri söylüyorsunuz 🌸
Benisahtesevme2 LemanBuglem16 Oyun hamuru ile oynuyoruz Ikılı uçlu puzzele yapıyoruz Ilk adım arabası favorısı üstünden ınmıyor Boyama yapıyoruz Eğitici kitaplarımız var onlarla çalışıyoruz Hıkaye kıtabı okuyoruz Banyoda su ıcınde oyuncaklarla vakıt gecırıyoruz(gece uykusu oncesı rutın halıne geldı) Parka çıkıp kum toprak falan oynuyoruz Yapıştırma kıtapları ıle vakıt gecırıyoruz Şuan aklıma bunlar geldı Konuşma olarak oğlum geç konuşan kategorısınde şuan pek konuşmuyor ama doktorumu z suan normal ıkı yaşından sonra kelıme sayısı ve konuşması onemlı dedı suan 21 aylık ve vaktımız bu sekılde eglencelı gecıyor❤️🥰🌸
LemanBuglem16 Benisahtesevme2 ayy maşallah gerçekten eğlenceli vakit geçiyorsunuz teşekkür ederim 🌸 boyama yapıyor kızım parkta da vakit geçiyoruz oyun hamurunu kitap okumayı da deniyeyim.Benim kızımda yavaş yavaş söylemeye başladı kelimeleri
symnsfkmtr41 Benisahtesevme2 ay bayılıyorum böyle vakit geçirebilen annelere. Harikasınız. Oğlum 31 aylık. Gel araba oynayalım diyorum, iki sürüyor sorna arabayı suratıma atıyor😂kitap okuyalım diyorum biraz okuyorum kitabı elimden alıp fırlatıyor😂😂😂 tek işi su ile oynasın bardaktan bardapa su döksün yada yerlere, yada top havuzunda ki topları atsın sağa sola. Ayakkabıları boşaltsın. Hep böyle😂😂
Benisahtesevme2 LemanBuglem16 kwsınlıkle oyun hamurunun en az 45 dakıkası oluyor vakıt gecırmekk ıcın🤭
Benisahtesevme2 symnsfkmtr41 normal canım saatlerce bıZde bunları yapmıyoru kendısını yalnız bırakıyorum kendı kendıne de oyun oynaması ıcın oğlumda top oynamayı küçük topları atıp pesınde koşmayı çok sevıyor hatta evde maç yapıyoruz aılece😂🌸teşekkür ederım güzel yorumun ıcın🥰
symnsfkmtr41 Benisahtesevme2 Öyle böyle büyüyorlar ya. Sağlıklı olsunlar da💐Mutlu olun , neşeniz yerinde olsun inşallah💐
LemanBuglem16 Benisahtesevme2 bugün aktivitemizi yaptık oyun hamuruyla gerçekten 45 dk oluyor önce alışması lazım çocukların 😂😂
SenaYde Bizde genelde evde yaptıgımız kinetik kumla oynuyoruz,suyun icine balık atıp tutuyoruz,evcilik bebklerle oyun oynuyoruz,kule yapıyoruz,evi topluyoruz falan derken aksam üzeri fix park saatimiz var zaten öylede geçiyor gün🎈