smeyyed bebeğim 8 aylık. evde labne peynir yaptım ama tadı ve kıvamı hiç olmadı. hazır güvenilir aldığınız bi marka var mı? ve başka hamgi peynirleri veriyorsunuz?bir de kefir yararlı mı veriyor musunuz onu hangi marka alıyorsunuz
Irmakprensesinannesi smeyyed bn gnlde lor peynirli yapıp veriyorum labneyi mikrosun organik biogurmenin labnesini alıyorum kızım 9 ay 20 günlük kefir hiç vermedim bilmiyrm
Denizzz88 smeyyed ben migrostan biogurme organik labne alıyordim ilk başta ama şuan 12 aylık normal pınar labne veriyorum. Kefir hiç vermedim bilmiyorum
Sumeyyebaglan 6.Aydan beri kefir veriyorum ve gayet faydalı bi içecek. Kendiniz yapamıyosanız içerik olarak a101de altınkılıç, migrosta ise kefirzadem markalarının içerikleri temiz diye biliyorum bende zaman zaman bunları kullandım
Ruzgarsmummy Labne peynirinin faydası yok boşuna alıp yedirmeyin onun yerine keçi peyniri veya lor peyniri yedirin. Peynirlerin de kültürle değil peynir mayasiyla yapılmış olmasına dikkat edin. Kefir de de Sütaş kaf kefir kefirzadem ve fropie tercih edin sadeolarak. Diğer markaların kefir kalitesi sifir