Elifmom Merhaba arkadaşlar.. Kızım 2 aylık dün 5 kere yeşil kaka yaptı bugun de 4 kere.. daha önceleri gunde 1, ıkı gunde bır yapıyordu ve yeşil değildi birden yeşile dönüp çoğalınca endişelendim bilgisi olan varmı neden olur bu acaba ?
Pinardefne Elifmom üşüttümü yeşil ypar derler benim kızım da bazen günde 3kez yeşil kaka yapıyor ama kakası haricinde bir belirtisi yok ates halsizlik vs
Hasret Elifmom senin yediklerinden de olabilir üşütme meselesini pek bilmiyorum da canım yetişkin sindirim sistemine dönmeye başladığı zamanda yeşil olabilirmiş ama en iyisi doktora götür sen
Elifmom Tgbrl Tesekkur ederim canım p.tesi randevumuz var da sıklaşınca bekleyemedim bilen vardır dıye sorayım dedim
Elifmom Efem Evet gittik cok onemli bişey değil beslenme alışkanlıgı değişince olabilir dedi benim yediklerimden de olabilirmiş. Yinede içimiz rahat etsin diye kakayı teste yolladı cok az bı iltihap cıktı onun ıcın de damla verdi.
Elifmom arasmom Doktor oyle bısey demedi ama genel olarak beslenme alıskanlıgıyla ilgili olabilirmiş yada benım yedıklerımden
GizemKerem Elifmom bize de doktor az ve sık emdiğinde yeşil olur dedi. İlk süt daha sulu son süt daha yağlı olurmuş ya galiba çok fazla ilk sütü almış oluyor az ve sık emince.
Elifmom GizemKerem Evet bize de genel olarak beslenme alıskanlıgı değişince dedi ama kastettiği şey aynı bide annenin yedıklerinden olabilirmiş. Testte de az bı ıltıhap cıktı onun ıcın de damla verdi
Elifmom Seri mamayla ilgili pek bilgim yok açıkçası ama baska mamayı deneyın isterseniz yada yenı post acıp sorabilirsiniz bilen vardır belki
Elifmom Gizemre Aa bunu ilk defa duydum bize de beslenme alışkanlıgı değişince olabilir dedi damla verdi bide