Hope77 Kızlar biliyorum emeklemek gelişim aşaması değil ama merak ediyorum bebeğiniz ne zaman emekledi kaç aylıktı ?
betuuls Hope77 benimki 9 aylıkken emekledi. 1-2 hafta sonra da tutunup kalkmaya başladı. Şimdi 10 aylık bakalım ne zaman yürüyecek yürümesini bekliyoruz 😌
Snowglobe Hope77 benim bebeğim sıralıyor koltuklara tırmanıyo mama sandlyesinden aşağı iniyor 😂 ama emeklemiyo keyfi emekliyo. Genelde sürünüyor. 10 aylık Kilolu da değil.
Hope77 iremceren kaç kilo peki kilolu olan bebekler poposunu kaldırıpta emekleyeme diolar bilemedim benim oğlumda haftaya 7 aylık olcak
betuuls Hope77 evet şuan sanırım en tehlikeli zamanları. Çok meraklı herşeye herşeye ulaşmak istiyor. Acele etmeyin sizde zamanı gelince emekler veya bi bakmışsınız bazı bebekler gibi emeklemeden yürüyor 🌸
hellomom Hope77 kızım 8 aylık, 1 aydan beri sürünüyor, 10 gündür fln da popoyu kaldırıp emekleme pozisyonunda duruyor, 1 diz ileri gidiyor yere bırakıyor kendini😂kilolu biraz. Ama ilk kızım da aynı zamanlarda süründü emekledi. O daha zayıftı.