Gamzeuzmay Kızım 6 ay 26 günlük ama 7 aylık erken doğum yaptım ek gıdaya geçtim ama hiçbirşey yemeyi kabul etmiyor sadece meyve sularını ve peynir yiyor ne yapsam geri çıkarıyor midesini bulandırıyor ne yapmam lazım
Flamingom Gamzeuzmay ne çok aç olsun ( ağlar huzursuz olur ) ne çok tok olsun ( önündekini merak etsin ) ben blw yaptım önüne koydum mincıkladı kokladı keşfetti ek gıda tadım asaması zaten bir iki lokma tadına bakacak :)
XX26 Gamzeuzmay 6.ay tadım ayı benim kızım çay kaşığı kadar yedi 6.ayında. 7.ayın ortalarına doğru 2 yemek kaşığına çıktı. Sen tattırmaya devam et annesi anca oturuyor ek gıda
Littlebeybi Denemeye devam edin bende iki ay denedim bı anda dokuz aylık olunca yemeye başladı birde mama mi alıyor onu azalttım yokken hiç yemiyorlar
Gamzeuzmay Littlebeybi inşallah sabırla bekliyorum bende hergün sıkılmadan yeni yeni tatlar yapmaya çalışıyorum
Gamzeuzmay Flamingom o yöntemi deniyemiyorum malesef kızım down sendromlu biraz kasları gevşek olduğu için daha oturup dönemiyor onun için o yöntemi yapamam ama denicem diğer söylediklerinizi