Tunayyyy Bebeğine özel sağlık sigortası yaptıran var mı. İnternette araştırdım çok bi bilgiye ulaşamadım. Kapsamı, hangisi daha kullanışlı, fiyatları , nelere dikkat edilmeli yaptırırken... Bilen ya da yaptıran var mı.
Destina Tunayyyy ailecek sağlık sigortalıyız 10 sene de sigortacılık yaptım ama son 4 senedir uzağım 😢 en iyi bilgiyi acenteden yada bölgeden alırsınız nelere ihtiyacınız var neler kapsam dahilinde olsun. Nasıl bi pakete ihtiyacınız var.
Tunayyyy MustafAlmila Destina kapsamı fiyatları neye göre belirleniyor. Mesela benim oğlum da böbrek ile ilgili bi sıkıntısı var . Özel sağlık sigortası yaptırdığımda sadece böbrek ile ilgili muayenelerden mi yararlanabiliyorum. Ben genel anlamda herşeyden faydalansın istiyorum .
Destina Tunayyyy yaşa göre hastalığa göre kadınsa hamilelikten dolayı fiyat değişiyor. Mevcut hastalıkları karşılamaz. Poliçe sonrası olacak hastalıkları karşılar. Bu yüzden böbreği karşılamayacak.
Destina Tunayyyy bulunduğunuz yerde bölge müdürlüklerini yada sigorta şirketlerinin sitelerinde klozlar yazar oralardan bakabilirsiniz