Mkgrabia Arkadaşlar merhaba, gazla nasıl başa çıktınız? Bizim bebeğimiz çok gazlı ve çıkaramiyor gazını çok sancılanıyor daha 40ımız çıkmadı ama😁 40ı çıkınca biraz azalır diyorlar ne kadar doğru bu ?🤔
Larissa_19 Mkgrabia dun biz gaz sancisi yuzunden doktora gittik sab simplekX onerdi doktor sukur Allaha bugun gayet iyiyiz
Semrakrhn38 Mkgrabia dogru canim benim bebegm kolik bi bebek acayip derecede agliyor sancilaniyordu azaldi
dere-07 Mkgrabia ben elma yağı kullanıyorum bebekler için o iyi geliyor bize bizim kırkımız çıktı ama gazımız azalmadı olmadık zamanda gazı oluyor gazını çıkarttığımız halde
Hemsirehanimmmm Biogaia + nurse Harveys kullanıyoruz. Rahatladık önceki kadar değiliz. Hatırlayınca 40 gün ne çekmişiz diyorum 🤦♀😅
Mkgrabia Hemsirehanimmmm nedir bu 40 günün sırrı peki 😁🤩 hadi insallah ümitlendim tekrardan 40ı cıkınca biraz duzelecegine dair 🌸👍🏼
Semrakrhn38 Mkgrabia evet canim 40 ni cikarttigimiz gun degisti dedim bukadrda cabuk mu dgisiyolarmis
Hemsirehanimmmm Mkgrabia valla ben çok alay ediyordum 40 gün ne alaka falan diye :) Gerçekten de 40 günden sonra yavaş yavaş yavaş olsa normal bi bebek olmaya başladı ya da bilmiyorum biz alıştık belki de bu duruma :))
Cnnakbb Mkgrabia gaz sancısı iki buçuk ay ne çektik doktor sap simplex önermişti azda olsa rahatlatıyordu yeni üç aylık olduk ilk iki ayı düşününce şimdi rahatız biraz olsun daha iyi gaz sancısı ağlaması derken zaman nasıl geçti anlamadım 🤦🏻♀️🤷🏻♀️Doktorumuz diş belirtileri başlayınca gazı azalır demişti salyaları başladı filan bakalım