findiginannesi_ Kızlar dün sağlık ocağına gittim hemşire rota virüs aşısından bahsetti .yaptıran varmı acaba ne gibi yan etkileri var .yaptırmayan da sonradan aşıyı yaptırmak zorunda kaldı mı hastanelik bi durum oldu mu annelerimiz cevaplarsa sevinirim 🌺
Tugba06 findiginannesi_ biz 2 dozu da yaptırdık canım.. Hiç sıkıntı yaşamadık.. Bence yapılmalı önemli bir aşı.. Alerjik durumu yoksa tabi.. Doktora danısmanızda fayda var..
Y-A-Annesi findiginannesi_ ilk dozu 3. Ayda yaptırdım aşı değil zaten bebeğin ağzına damlatiliyor 5. Ayda da ikinci yapılacak mutlaka yaptır adet doz 500tl
melegim71 findiginannesi_ bence yaptirin bide buaralar rota salgoni var ihmL etmeyin hic yan etki olmadi bizde
sakinolchamp findiginannesi_ rota virüs aşısı önemli ya çocuk şimdi çevreyi tanımak için eline aldıgı şeyi ağzına sokuyor elini ağzına götürüyor doğal olarak mikrop kapıyor bu rota virüs de ağız yoluyla geçen bi virüsmüş ve bağırsakları çok etkilermiş yapılmadıgı zaman ishal sıkıntısı çok olurmuş biz yaptırıcaz mutlaka
Canbebek54 findiginannesi_ yaptırdım bende hiç yan etki yapmadı. Rota aşısı 6 Aydan önce yapılıyor. Biz 3. Ve 5 ay da 2 doz yaptırdık. Yani sonradan yapılabilen bi aşı degil
Aybuke findiginannesi_ sonradan yapılan bir aşı değil belli zamanlar dışında yapılmıyor 3 ve 5 aylarında kizimada oğlumada yaptırdım herhangi bir yan etkisi olmadı ama ücreti yüksek bir aşı