Essare Kizim aylık hala eldivenlerini çıkardığım an yüzünü çiziyor. Siz ne zaman çıkardınız. Gözünü falan cikarttcak diye de korkmuyorum. Benim hikayem altında çıkartıyorum. Sonra geri takıyorum.
gibicibicis Essare maalesef çizmeden alışamıyorlar 2 ay sonra çıkarsanız yine aynı olacak bikac gün kendini çizdikten sonra anlayıp yapmayacak çizilen yerler iz kalmıyor
Azemefnan_2021 Essare bende 2 buçuk falandı sanırım çıkardım her yerini çiziyordu tırnaklarını kesiyordum yine yapıyordu bide sürekli eli ağzındaydı eldiven taktığında su içinde kalıyordu eldiven zamanla alışıyorlar çizmiyorlar açın ellerini keşfetsin
Saudade Essare ben çıkarmıştım 2 aylık oldugunda tırnakları kesilcek durumdaysa kesin yada bebek törpüsüyle törpüleyin
Mimoza-kizim Essare ben dogdugundan beri hic takmadm eldiven yuzunu cizdi cizdi sonra alisti birdahada yapmadi gozleri secmeye basladigindan beri elleri en iyi arkadaşı 🥰🥰
211220 Essare hiç birşey olmaz bence çıkarın ellerini kullanmayı öğrenmesi lazım artık bende 2. Ayda çıkardım hep kesmeme rahmen yırtıyordu 7 aylık şuan sadece bacaklarını yırtıyo bakın kesmeme rahmen diyorum ne yaparsak yapalım olacak yani endişelenmeyin
Rezenecayi Essare evde hiç eldiven takmadım tırnakları da çok uzun bir bebekti. Düzenli olarak tırnaklarını kestim. Kış bebeğiydi. Yani bu mevsimde hala eldiven takmayın bırakın elleri ile kendini keşfetsin yeni doğan da drğil 2 aylık
Deletedmom_32 Essare 1 hafta taktım ben bence çok gerekli bir şey değil tırnaklarını kes için rahat olsun
tuzludakota Essare bende 2 aylık olunca çıkardım evet çizdi ama sonra bıraktı bir iki çizik oluyor sonra geçiyor zaten, tırnakları kestikten eonra törpüledik biz