Mihribann11 Dusa soktum inliyordu. Evde dolven ,pedifen,birazcik aferin var. Calpol yeni bitti .hangisi vereyim ki bilemedim hepsininde icerigi yakin
Sherlock1180 Mihribann11 dolven. Daha büyük yas grupları.için dedi doktor pedifen yada calpol verin demisti
Saudade Mihribann11 6.aydan sonra dolven veriliyor dolven verin ama 38.5 atese dolven ne ara etki edip düşürücek ben acile giderdim heralde çok korkarım atesten hiç basıma gelmedi Allsh korysun kızım 4 aylık, gecmiş olsun ya dolven verip bekleyin yada vermeden direk hastaneye gıdın
2aslanannesiii Dolven ve pedifeni 3 er saat arayla verin duş aldırın ama mutlaka bi doktor görsün antibiyotik gerekebilir
rauf-mirza Benim bebeğim 7aylık ve ateşi 38.2ydi corpolle düşürdüm biraz dişleri de çıkmadı ama dah yüksek olursa acile mi gitmeliyiz
Mihribann11 rauf-mirza evet 38 uzeri risk . Dus aldirdim ben agri kesici verdim. Bizim de diş geliyor birde bogaz enfeksiyon var dedi antibiyotik ağrı kesici verdi
Mihribann11 Naciye07 dr goturdum antibiyotik verdi agri kesici . Teşekkür ederim yardimci olduğunuz için
rauf-mirza Mihribann11 düştü sabaha karşı fitil ve corpolle bide koltuk altı boynuna soğuk bezle rahatlattım anca