zeynep22_ Kızlar 4 aylık kız bebeğim var hala alnındaki kulağındaki tüyler dökülmedi hatta kaşınn ortası ve bıyıkları doğduğunda belirgin değildi onlar da belirginleşti sonradan, dökülür mü acaba bu durumu yaşayan var mı başka
Defneninannesi7 zeynep22_ Benimde kızımda öyleydi 3 yaşında fakat hâlâ duruyor internetten baktım 4.aydan itibaren dökülüyor yazıyor ama bizim hâlâ aynı 😏
AyseninAnnesiiii zeynep22_ 7 aylık olduğu gibi duruyor kollarında bacaklarındada var gören aaa kıllara bak falan diyor üzülüyorum bende dökülsün diye çok Ümit ettim ama alnı bıyıkları hepsi duruyor 😀😀
zeynep22_ AyseninAnnesiiii bazı yerlerde hormonal olabilir falan yazmışlar tedirgin oldum o yüzden merak ettim
Edagg Benim kizimdada var 2 ay 21 günlük poposunun üstünde bile var dökülmedi 😂 esmer bir cocukta değil ama anlamadim
zeynep22_ Edagg yani ben de şaşırıyorum çünkü hiç görmedim böyle bebek bir yandan garip geliyor bir yandan tedirgin ediyor😅
puskulinthehouse Ay peki insanların patavatsızlığı? Küçücük bebek için kıllara bak demeleri? 😞 iyice zıvanadan çıktık. Birimizin bir yerinde kıl görsek onu gösterip kıl mı var deriz yoksa kafamızı mı çeviririz..
AyseninAnnesiiii puskulinthehouse sormayın öyle valla bıyıklı seni kıllı seni falan diye seviyorlar büyüyünce bundan etkilenebilir suan anlamıyor ama ben sinir oluyorum