Crnmm Arkadaslar 2. Ay aşısını yaptırıp ateşi olan oldumu bebişlerinde ates dusurucumu yoksa fıtılmı verdınız
Muhammed_sefa05 Crnmm Canm 20 gün önce olduk ateşi falan olmadi ateş düşürücü verdim calpol ama ondan sonra çok huysuz olmuş yatmiyo sürekli ağlıyor çok zayıfladı ve halen öyle değişen bişey yok geçer diyorlar geçmedi daha
Nesrinbek88 Crnmm benim kızıma 38.5 gördüm calpol içirin eklem yerlerine bez koydum öyle düşündüm üstünü de incecik ip askılı giydirdim klima çalışıyordu dus yasak 2.aşıda
Gksaksl Crnmm Bizim oldu ama en fazla 37.5 da kaldığı için hiç bir şey vermedim çünkü önermiyorlar 38 olmadıkça verilmesini.
Mevanur2 Muhammed_sefa05 başka bir şey vardır bence o kadar uzun sürmez kardeşim. Aşının etkileri en geç 1 haftada geçiyor
Crnmm Aysgl1997 bilgilendırırmısın peki yarın aşıdan sonra bizim haftaya aşımız cok tedırgın oluyorum ateşi olcak diye
Aysgl1997 Crnmm dün aşımızı olduk benim doktorum calpol ver dedi ben aşıdan gelir gelmez verdim,verdiğim halde ateşi 37.5 oldu.Gece uyurkende verdim.Ağrısı hafifledi rahat uyudu.Çok huysuzdu bugun de huysuzluğu devam ediyor.Ama ateşi şuan iyi çok şükür
Mevanur2 Crnmm kızım 6 hafta önce oldu gündüz gelince rahattı sonra biraz huysuzlandı akşama 38 e yaklaştı ateşi calpol verdim rahatladı gece de ağladı 1 kez daha calpol verdim geçti şükür
Crnmm Sezenaksukarademir cocuktan cocuga farkedıyor demekki kimisi ateslenıyor kımınde olmuyor ins benımkındede olmaz