selam kizlar basliktada gordugunuz gibi uyuz..
hamileyken esimde bir kasinti vardi aksamlari basliyordu ama bende birsey yoktu daha sonra hamileligimin son aylarina dogru gobegimde ve bacaklarimda bi kasinti basladi daha sonra doktora gittim ve uyuz oldugumu soyledi esimde bende eczanede yapilan kukurtlu bir karisim krem kullandik ama bu kremi 3 gun kullanmamiz gerekiyordu ve biz kokusundan dolayi 1 defa kullandik daha sonra duzensiz bir sekilde surduk bi surmedik falan ben ankaraya ailemin yanina dogum icin gittim ama hala bende bi kasinti vardi siddetli degildi gectigini dusunmustum dogum yaptim dogumdan 2 3 hafta sonra siddetli bir kasinti tuttu beni ayak parmaklarimin arasi el parmaklarimin arasinda su topluyodu daha sonra bebegim 3 aylikken tekrar ailemin yanina gittim ve bu sefer daha siddetli bir sekilde butun vucudum deli gibi kasiniyodu ve bebegimin vucudunda kucuk kucuk kabuk baglayan yaralar vardi doktora gittim hemen kendimide bebegide gosterdim metrin diye bi krem verdi gece emzirdigim icin agir olan o kremi vermesini istemedim bebekte bende metrini kullandik ama gecen birsey yoktu daha sonra aktardan kukurtlu sabun ve ardic yagi sabununu aldim ve kullandim ve baya baya gecti eskisi gibi kasinmiyordum arada bir kasinti oluyodu bebegimi pazartesi gunu cildiyeye goturdum ve bende onceden uyuz oldugunu ve kremi duzenli kullanmadigim icin gecmedigini ve bebegime bulasmis olabilecegini soyledim ve doktor bakti ve evet bebegimde uyuzmus suanda yine ayni kremi verdi ve bebegime de aynisini verdi cok agir bir kokusu var ama mecburuz cunki nerdeyse 1 sene olacak ve gecen hicbirsey yok sadece azaliyor tekrar oluyor ama benim ihmalsizligim eger hamileyken kullansaydim suan belki olmayacakti yani sizden akil almak istiyorum uyuz olan varmi neler yaptiniz nasil gecti ben daha neler yapabilirim bebegimin gece emmesi yok geceleri uyanmiyor cok sukur 3 gun kullanicaz esim ben ve bebegim 4. gunu hersey yikanicak banyolar yapilicak her yer silinicek sabah banyo yapmalimiyim yoksa sadece goguslerimimi yikayim yani krem vucudumda olucak emzirdigim icin bi sakincasi olurmu bebegime kullaniyorum bu krem yapma bir krem ona zararlimidir rabbim bu hastaligi kimseye yasatmasin gercekten cok zor bas edememekten cok korkuyorum dualarinizi ve bana fikirlerinizi bekliyorum lutfen yasayan bilen duyan varsa akil versin ve bu hastalik 2020 de istanbulda bir salgindan dolayiymis