Ilkannelik Bebeğim kulağını temizlerken sakinliyor uyukluyor hoşuna gidiyor resmen sizinkilerde öyle mi 6 ay 25 günlük:) bazen acaba kulağını ağrıyor da dokununca geçiyor mu diye düşünüyorum ama öyle olsa çok ağlar durmaz diye düşünüyorum
withmymother Ilkannelik o aylarda benimkide öyleydi şimdi 10 aylık dur durak bilmiyor kaçıyor😂 tırnaklarını kesmemden de çok hoşlanırdı, Sakince izlerdi beni şuan dokunamıyorum bile makası kapmaya çalışıyor😩😂
Zlm Ilkannelik benimkide öyle diruyo temizlerken ama bende severim kulağımı temizlemeyi 😄😄 ağrıdan değil yani
Ilkannelik Halime0638 bebegimin kulağından akıntı geliyor çubukla kulak deliğine ilişmeden temizliyorum
Ilkannelik Dolores devam etsem uyuyacak gibi oluyor resmen bende alışkanlık olmasın diye uyumuyorum 🤣
sedaozan Ilkannelik benim oğlumda asla yerinde durmaz ama temiz bezle falan kulağında ki akıntıyı silerken çok güzel sakinleşiyor 😂
[silindi] Ilkannelik benimkide aynı alışmasın diye yapmıyorum şimdi kendisi uykuya geçişte kulağıyla oynuyor 🤭
123Asli Ilkannelik benim oğlum 13 aylık onunda çok hoşuna gidiyor öyle bekler ben temizlerim gözleri kayar😂bide tırnaklarını kesmeyi seviyor uzatıyor bekliyor kesiyorum gidiyor
Madam Ilkannelik oğlumda öyle 15 aylık oldu hala aynı uyuklamıyor ama biranda duruyor öyle sskşnce bekliyor😅😅
emirinannesi3434 Ilkannelik bizimkide öyle kulak çubuğuyla temizlerken rahatlıyor sessizleşiyor. Zaten uykusu geldiğindede kulağıyla oynamaya başlıyor hemen