SuPerisiiii Mersin’de ek gıdada özellikle çok iyi yol gösteren bir çocuk doktoru önerisi olan var mı? Devlet Özel fark etmez.
yusufmertmom SuPerisiiii Hosgeldinbebekk evet evet kesinlikle orcan bey o kaşar samimi bir doktpr ki nasıl güzel. Kendi poliklinik yapıyor sosyal medyadan da bakabilirsiniz
Feyzosumunannesi SuPerisiiii tabıkıde orcan bey ve eşi aysu hanım… Orcan beyin özel klınıgı var muayenesi 300 TL eşi özel Yenişehir hastanesinde muayenesi 165 TL ben esine gıdıyorum cok memnunuz
Hosgeldinbebekk SuPerisiiii orcan altan sanırım ismi, videoları çok güzel eşi de çocuk doktoru. Bir bakın isterseniz
Hosgeldinbebekk SuPerisiiii hiç bilmiyorum ben Youtu.beda videolarını çok beğenmiştim, instagramdan da takibe aldım. Ek gıda dönem elleriyle besliyor bebekleri😁 ben baska şehirdeym, mersinde olsam giderdim👍
Feyzosumunannesi SuPerisiiii bebegım 16 gunluk ve 3 kere gormek ıstedı cok fazla ılgılı ve güzel dilli.. Msjlarıma bile hemen cevap verıyor kısa konusup kestirip atmıyor uzun uzun ses kaydı gönderiyor cok tatlı bır doktor ama orcan beye hc gtmedım asıl ben orcan bey doktorumuz olsun isterdim ama maddi acıdan eşini tercih ettik