Minik_kusummm Kizlar ilk nasil basladiniz neler yaptınız fikir verirmisinz oglum 21 aylik bende yavastan başlıcam ama nasıl başlayıp ne yapcm blmyrm tuvaletten korkuyor girmek istemiyor ağlıyor
Reyhan55 Minik_kusummm 2. Günümüz çişi kavradi diyebilirim ama dhn kakasını altına yaptı bugün hiç yapmadı anlıyorum geliyo ama yapmiyo çok yoruldum saydım 25 kere tuvalete gittik sabahtan beri bazen de geldi diyo.kandiriyo 35 aylik
Reyhan55 Minik_kusummm pertim cikti bugun 1 bucuk yasinda bi kizim daha var her seferinde oda gelmek istiyor banyoyu karıştırıyor yoruldum vallaha ne olacak bilmiyorum sanırım korkuyor
Minik_kusummm Deletedmom62626 bu aylarda ogrenmesi daha cabuk olur diyorlar bilmiyorm erken mi zamanımı
Minik_kusummm Reyhan55 normal cnm ilk günler altına kaçırması yapması sizinki büyük oğluma göre tuvalete girerken korkuyormuydu bebeğiniz
Deletedmom62626 Minik_kusummm canım sen ayına ne bakıyorsun çocuk kendini hazır hissetmez ise travma olur ileriki aşama için daha da sıkıntı keşke herşey istedigimiz gibi istediğimiz şekilde olsa