Umay3840 Kızlar kafayı ycm 4. Ay da bile böyle yasamdm uyutamyrm resmen direniyor kendini yere atıyor
yaramaz_bocegim Umay3840 bence kesinlikle öyle. Oğlumda 10 11. Ayda öyle zorlandım ki kafayı yemek üzereydim oğluma da kızdım malesef bu süreçte çok. Bunu pişmanlığını yaşıyorum lütfen sabırlı olun geçiyor bir süre sonra 🌺
MerveAlaca67 Umay3840 benimki de öyle gözleri kıpkırmızı oluyor ama saatlerce uyutamıyorum ben diyim sekiz saat sen de on saat uyumadıgı bile oluyor bazen uyuyor beşiğe koyduğum gibi uyanıyor ve sanki bri saat uyumuş gibi dinç kalkıyor sallarken gözleri kapalı kafasını kaldırıyor ben böyle şey görmedim inşallah kısa sürede atlatırız
Umay3840 yaramaz_bocegim aynen canm kızmak ıstmryrm sabrm tukenıyor uykusu var uyumuyor kendini parcalyor günümüz zehir gbı gecıyor uyuyamadıgı ıcn mızmız
Umay3840 MerveAlaca67 bugun benm kızıma da oldu oyle 8 saat uyumadı sabah 7 de saat kalktı aksam 4 de uyduu ve tek uyku yaptı su saat oldu beklyrm uyuck dye
Umutalim Şuan 13aylık olmak üzere doğdığundan beri en cok 10.ayda zorlandım. Ki bebeğim çok usluydu çocuga bir güncelleme geldi resmen. Tek uykuya düştü iştahı gitti hala düzelmedi. Allah yardımcınız olsun sabredin inş geçecek
Sontvbukucu Umay3840 8-10 ay uyku gerilemesi. 8 ay 10 günlük uyumamak için kendini yırtıyor ama çok uykusu var
Sontvbukucu Umay3840 yok zaten 8 ve 10 ay arasında oluyor. 8 de olmamış size 10 da olmus. Bize de 8. Ayda vurdu piyango 🤦🏻♀️🤷♀️