Babyloveee bunların şartligi sizin bebeğinize yemeği nasıl ne ile yedireceğinizle ve evinizdeki eşyalarla ilgilidir. Mesela bende çok fazla Tupperware ürün vardı o yüzden mama kaşığı almama hiç gerek kalmadı zaten onun ağzına uygun küçük oval uzun/kısa kasıklarım vardı. Kap olarak yine boy boy olduğu için yoğurt mayalamaya da çorba icirmeye de mama yedirmeye de tabak kase vardı. Önüne yemek koymadım ilk etapta ama meyve sebze emzikleri var onlardan aldım. Galiba ek gıdaya dair tek aldığım bu oldu. İşime yaradı bir süre (bu hataya çok düşülüyor, onun içine meyve sebzeyi püre olarak değil bütün olarak koymalısınız, püre boğazına kaçar) onun dışında buharda pişirmeyi düşünüyorsaniz ve evinizde yoksa buharda pişirme aparatı alabilirsiniz. Tamamı metal bir suzgec varsa evde o da iş görür. Cam rende meyve verirken baya işime yaradı, bendeki cam değildi ama cam rende gibi püre yapan iki farkli rendem vardı ikisini de kullandım hemen hemen her gün. Yalniz bu rendeler püre yapıyor ama pürüzsüz yapmıyor bu olumlu bir ayrıntı. Silikon mama önlükleri özellikle bebek kendi yerken baya iyi oluyor. Diğerleri de kısmen kurtarıcı.