Nursedakocapnr1 2 ay 20 günlük bebeğim var ve bu ara iştahı hiç yok 3 4 saate zorla yediriyorum bir şekilde idare ediyordum fakat yediğini hemen kusmaya başladı 2 saat ara ile vermek istiyorum öyle verince hemen kusuyor neden olabilir?
Flower123 Nursedakocapnr1 mama içmiyor veya anne sütü almıyor deseniz 🙂yemiyor diyince büyük çocuk sandım
Bulutaliannesi Nursedakocapnr1 benim bebeğimde 2ay 16 günlük kusmuyor meme hiç emmedi biberonla mama veriyorum 3 gübdür uyumak istemiyor gündüzleri mamayı içmek istemiyor ağlaya ağlaya içiyor mamayı sanırım atak dönemindeyiz ama yanakları falan kırmızı kırmızı onu çözemedim böyle devam ederse bi dr götürmeyi düşünüyorum
Tugce88me Bebek reflüsü olabilir bu ilk şık ikincisi bebeğiniz atak haftasında olabilir geçici bi süreç üzülmeyin lütfen
Nursedakocapnr1 Sennur2218 tabi ki de anne sütü veriyorum yetmediği zaman mama veriyorum fakat çok iştahsız bir süredir bende atak haftasıdır dedim ama 2 3 gündür hiç yemiyor zorla veriyordum yiyordu ama şimdi verince tamamen kusuyor hepsini gözleri de kızarık
Sennur2218 Nursedakocapnr1 kusura bakmayın yemiyor diyince yemek sandım, bazen öyle soranlar da oluyor insan şaşırmıyor artık. Bir bilgim yok ama o aylarda yeme reddi olmaz diye sanıyorum ve önemlisi kusma sorunu varsa reflü olabilir bir doktora göstermenizde fayda var bence.
Nursedakocapnr1 Sennur2218 Sennur2218 atak döneminde iştahsızlık oluyor ama içtiği sütü mamayı çıkarıyor